Pepa (41): Po hádce jsem vzal kufry a odešel. Omylem jsem přibalil něco, co patří jinému muži

muž
Zdroj: Freepik

Pepa zrovna prožíval s manželkou Nikolou bouřlivé období a podezíral ji z nevěry. Ta vše popřela a nazvala ho paranoidním žárlivcem. A tak si sbalil věci a odešel. Jenže si do kufru přihodil i něco, co nebylo jeho.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 17. 03. 2021 11:30

Netvrdím o sobě, že jsem byl vždycky slušňák. Se svojí exmanželkou mám dvě dcery, a když byly nejmladší Terezce čtyři roky, potkal jsem Nikolu.

Po druhém porodu to s námi šlo z kopce

Uháněla mě i přesto, že jsem jí říkal, že mám rodinu. Jenže do mě byla blázen a přiznávám, že se mi líbila, až jsem jí nakonec podlehl a rozvedl se.

Brzy se nám narodil Jonáš a my jsme byli spokojená rodinka. Pět let na to Nikola otěhotněla znovu a čekali jsme zase chlapce. Po porodu už to ale tak růžové nebylo. Nikola chtěla mermomocí do práce a dávala děti na hlídání ke své matce. Ze začátku chodila jen na dva dny v týdnu, a když byly Sebastianovi dva roky, nastoupila na plný úvazek.

Pořád chodila ke kamarádce

Přizpůsobil jsem si práci tak, aby nemusela pořád hlídat tchyně, a štvalo mě, když Nikola přišla z práce a první, co ji zajímalo, byla kamarádka. Chodila k ní domů třikrát týdně, brávala si s sebou víno a vracela se v podnapilém stavu.

Pochopitelně mi to vadilo a začali jsme se hádat. Nechtěla s námi chodit na procházky, nejezdila s námi ani za mojí rodinou, důležitá byla jen její kamarádka. Takže jsem kolikrát sebral děti a byli jsme celý víkend u našich. Doufal jsem, že jí to dojde.

V rychlosti jsem sbalil i cizí pánské spodky

Jenže nedošlo. Všiml jsem si, že se zamyká v koupelně, pořád si s někým píše a v práci měla najednou spoustu přesčasů. „Jsi paranoidní blázen, chorobný žárlivec a měl by ses léčit!“ vpálila mi do obličeje, když jsem chtěl, aby se mi přiznala k nevěře.

Po poslední hádce jsem si sebral kufry, naházel do nich všechno svoje oblečení, které jsem našel, a odjel k mámě. Když jsem si vybaloval, dolehlo to na mě. O pár minut později mi bylo ale ještě hůř. Vytáhl jsem z kufru dvě trika a troje pánské trenky, které rozhodně nebyly moje. Vůbec nechápu, že jsem si toho doma nevšiml. Na jedněch byl dokonce nápis SEX, SEX, SEX. Hned jsem to vyfotil a poslal Nikole.

Ta se mi snažila namluvit, že ta pánská XXL trika a trenky s tímto nápisem patří Jonášovi (9). Sice mě těší, že nejsem paranoidní, na druhou stranu bych možná byl raději, kdybych se v ženě mýlil. To, že mi lhala a že u nás nechávala svého milence dokonce přespat, jí nikdy neodpustím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články