Lucie (44): Manžel měl v posteli jinou ženu. Byla jsem tak v šoku, že jsem čekala, až skončí

žena
Zdroj: Freepik

Lucie přišla jednoho dne z práce dřív, protože se necítila dobře. Těšila se, že hned půjde do postele, tam ji ale čekalo nepříjemné překvapení. Manžel měl doma milenku. Jaká byla jeho reakce?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 10. 04. 2021 16:30

Tohle by mě nenapadlo ani ve snu. Můj manžel, slušný, spořádaný člověk, který ani pohledem nikdy nezavadil o jinou ženu, si k nám domů přivedl milenku.

Těšila jsem se do postele

Ten den jsem byla strašně unavená, pořád se mi zavíraly oči a bolela mě hlava. Šéfová se už na to nemohla dívat a řekla mi, abych šla domů. Obvykle chodím po páté hodině, teď už jsem v půl třetí sedla do auta a vyrazila.

Nemohla jsem se dočkat, až si lehnu. Jenže jakmile jsem otevřela dveře, zaslechla jsem hekání, které šlo přímo z ložnice. Když jsem zahlédla dámské boty, rozbušilo se mi srdce na maximum. Místo toho, abych tam vtrhla a pořádně si to s manželem a onou dámou vyřídila, jsem se nemohla pohnout.

Neměla jsem sílu tam jít

Nevěděla jsem, co mám dělat. Stála jsem tam a přemýšlela, co jim mám říct. Nohy jsem měla tak slabé, že jsem si musela sednout na zem. Hekání nebralo konce, a ještě jsem zaslechla pár sprostých slov ze strany manžela.

Tohle se mnou nikdy nedělal. Pak se mi zatmělo před očima, když dotyčná vykřikla: „Au, ty divochu! No počkej!“ A bylo slyšet, jak se manžel směje, pak jen hlasitý výkřik, který značil konec. Ale ani tehdy jsem tam nedokázala jít. Seděla jsem dál na zemi a vyčkávala, až se otevřou dveře. Bylo to nekonečné. Vyšli ven před čtvrtou hodinou a já jsem byla vysílená.

Pořád se z toho nemohu vzpamatovat

„Ježišmarjá, Lucko! Co tady děláš?“ vylekal se Pepa. „Dobrý den,“ pozdravila mě s křečovitým úsměvem dotyčná a já jsem viděla, jakou hrůzu má v očích. Mladá holka s velkým poprsím. Rychle se obula a zavřela za sebou dveře, zatímco Pepa chrlil jedno vysvětlení za druhým. „To byla jenom kolegyně, hledali jsme smlouvy. Ale asi to vypadalo blbě, že jsme byli v ložnici, ale ty smlouvy opravdu byly tam,“ povídal a povídal.

„To je dobře, že jste je našli, čekala jsem za dveřmi skoro hodinu,“ prohlásila jsem otupěle a šla jsem si lehnout do obýváku. Pepa mi ale nedal pokoj. Pořád za mnou chodil a snažil se mi namluvit, že o nic nešlo.

„Já vím, ty divochu,“ dodala jsem a jemu došlo, že jsem je opravdu slyšela. Nálada je teď doma příšerná. Já o tom zatím nejsem schopná mluvit, nemám náladu absolutně na nic. Jen přežívám každý den. Pepa se může přetrhnout, aby mi dokázal, že to byl omyl. Pořád opakuje, jak mě miluje a nevěděl, co dělá. Já mám ale stále ty zvuky v hlavě.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články