Vojta (34): Manželka už mě nechce uspokojovat. Má trapné výmluvy a já nevím, jak ji donutit

Vojta (34): Manželka už mě nechce uspokojovat. Má trapné výmluvy a já nevím, jak ji donutit
Zdroj: Freepik

Pan Vojta se ženil v srpnu loňského roku a ani na chvíli nezapochyboval, jestli dělá dobře. Se svojí ženou Martinou si skvěle rozumí, ale jedna věc se přece jen změnila. Vojtovi to velice vadí.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 19. 02. 2021 18:00

Kamarádi si mě dobírali, když jsem jim řekl, že se budu ženit. Pořád prohlašovali, že si musím ještě naposledy užít, že manželství je jako vězení apod. Smál jsem se tomu, protože jsem věděl, že Martina je pro mě ta pravá.

Martina nebyla žádná stydlivka

Nejvíc na ní miluji její smysl pro humor. Bavíme se spolu o všem možném a já žasnu, jaký má přehled a jak elegantně umí setřít mé kamarády. Mimo to je krásná, chytrá a v posteli byla vždycky bohyně. Cokoliv jsem si umanul, to mi splnila. Já jí samozřejmě také.

Před svatbou jsme to dělali pořád a téměř kdekoliv. Martina byla náruživá. Dokonce jsme jednou jeli z obchodu a ona mi přikázala, abych zabočil na lesní cestu, a vášnivě se na mě vrhla. Ať už jsem chtěl uspokojit ústy nebo rukou, nic pro ni nebyl problém. Nebyla to žádná stydlivka ani prkno, které jen leží a čeká, až bude po všem.

Její aktivita rapidně klesla

Teď mi to tak ale přijde. I když, abych jí úplně nekřivdil, spíme spolu pořád, ale její aktivita rapidně klesla. Pořád vzdychá, pořád si to užívá, jen už pro mě nechce nic dělat.

Když jsem jí uspokojil já, myslel jsem si, že bude řada na ní, tak to totiž u nás bývalo, ale narazil jsem. „Nemůžu ti to dělat pusou, bolí mě čelist. Nevíš, jaký to je, když se zasekne,“ prohlásila a já jsem to zprvu chápal.

Se vším má problém

Poprosil jsem ji alespoň o ruční práci. Martina si znuděně sedla a sundala si prstýnky. Ani ne po třech minutách, což se mimochodem časově vůbec nedá srovnat s tím, jak dlouho se vždy věnuji já jí, toho nechala, že ji strašně bolí ruka.

„No a nechceš si na mě sednout?“ pobízel jsem ji rychle, byl jsem pořád při chuti. „Z toho mě zas hrozně píchá v koleni,“ omluvila se a bylo po všem. Myslel jsem si, že jen nemá den, jenže ona se takto vymlouvá pořád.

U večeře už ji čelist nebolela

Když jsme večeřeli, koukal jsem na ni překvapeně, jak do sebe cpe obrovský hamburger a ani nepípne. Pusa otevřená jak hangár a najednou ji čelist nebolí? Vůbec se mi to nelíbilo. Náš sex je teď vlastně jen o misionářské poloze a o tom, že uspokojuji já ji.

Vzhledově jsem se nijak nezměnil, hygiena je samozřejmostí a nejsme manželé tolik let, aby náš vztah takhle uvadal. Pořád se smějeme a máme si co říct, ale v sexu se prostě přestala snažit. Nevím, jak ji mám přimět, aby zase začala.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články