Marcela (36): Objevila jsem na partnerově těle ohavnou věc a nedokážu se s tím vyrovnat

Marcela (36): Objevila jsem na partnerově těle ohavnou věc a nedokážu se s tím vyrovnat

Paní Marcela je v šoku, že si za téměř šest měsíců svého vztahu s Filipem nevšimla, co se skrývá na jeho těle. Jenže on byl přesvědčený, že kdyby jí to ukázal hned na začátku, bez váhání by ho opustila.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 17. 02. 2021 11:30

Filipa jsem poznala, když jsem volala záchranku mamince. Obávaly jsme se infarktu, ale naštěstí měla jen skřípnutá záda, kvůli čemuž jí bolest vystřelovala do srdce.

Zamilovala jsem se do našeho zachránce

Tenkrát přijel se sanitkou právě Filip a já jsem plně vnímala jeho slova, kterými se nás snažil uklidnit. Chtěla jsem mu později poděkovat, a protože jsme si rozuměli, začali jsme se vídat. Já byla v tu dobu dva roky bez partnera, jen s dcerou Agátou (17). A ta mi Filipa nadšeně schválila. „To jsem ráda, že sis někoho našla. Aspoň mi konečně nebudeš tolik mluvit do života,“ ušklíbla se.

Schůzky s Filipem byly báječné. Když mi vyprávěl o svých zážitcích z práce, hltala jsem každé jeho slovo. Bezhlavě jsem se do něj zamilovala a v posteli byl přímo fantastický.

Nehoda s horkým čajem odhalila jeho tajemství

Zpětně mohu říct, že jsem do něj byla tak blázen, že mi nedošlo, že jsem ho nikdy neviděla nahého zezadu. Až předminulý týden, a to úplně náhodou.

Několikrát jsem mu nabízela masáž zad, ale vždycky ji s díky odmítl. Teď vím proč. Když jsem toho dne šla s horkým čajem do obýváku, dělal Filip zrovna kliky na zemi. Já jsem ale omylem narazila do stolku, a jak jsem bolestí ucukla, vychrstla jsem trochu horkého čaje přímo na jeho záda. Filip začal strašně křičet a já jsem mu chtěla pomoct sundat triko.

Utrpěla jsem pořádný šok

Tehdy jsem si všimla té ohavnosti na zádech. Od lopatek dolů měl vytetovaný seznam ženských jmen. Zuzana, Daniela, Eva, Monika, Lucie, Petra… a bylo jich opravdu hodně. „To by mě zajímalo, jak mi tohle vysvětlíš!“ zírala jsem na něj v šoku.

Samozřejmě, že šlo o seznam jeho bývalek, nebo jak to nazvala moje známá – seznam jeho sexuálních úlovků. Nedokážu uvěřit, že člověk jako on by něco takového udělal. Stál tam zády ke mně a já jsem to viděla na vlastní oči.

Filip měl prý období, kdy si chtěl něco dokazovat a přišel si jako frajer. Teď mi slibuje, že si to nechá odstranit, a prosí, abych ho kvůli tomu neopouštěla. Já vím, jaký teď je. Miluji ho a je úžasný. Jen ho nemohu objímat a hladit po zádech, protože mám pocit, že se dotýkám i jeho bývalých. A nad tím počtem mi zůstává rozum stát, k tomu jsem se raději ani nevyjádřila.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články