Jarek (51): Partnerka se v noci budí a vzdychá, že se jí zmocnil ďábel. Mám o ni strach

Jarek (51): Partnerka se v noci budí a vzdychá, že se jí zmocnil ďábel. Mám o ni strach

Jarek si našel o tři roky mladší partnerku a oba si užívali nový život po rozvodu. Jenže s jeho partnerkou se děje něco hodně podivného, a on to dokonce viděl na vlastní oči.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 20. 01. 2021 18:00

Rozvedl jsem se před deseti lety a bývalou manželku nemohu ani vystát, dětem nalhala, že jsem zlý člověk, a ony se mnou nechtěly být. Až jak vyrostly, tak si začaly dělat svůj názor a nacházeli jsme k sobě cestu, manželce jsem to ale neodpustil.

Na další vztah jsem neměl pomyšlení

Nechtěl jsem se po té zkušenosti už vázat, říkal jsem si, že bude nejjednodušší si jen užívat a nikdy si už k sobě nikoho nenastěhovat. Ale před půl rokem jsem potkal Hanu a ta můj názor změnila. Jen díky tomu, že je jiná než ostatní, jsem opět dostal chuť přemýšlet o společné budoucnosti. Nyní si už ale nejsem tolik jistý.

Tomu by asi nikdo neuvěřil

Stalo se to nedávno, kdy mi velice brzy ráno volala, že se něco stalo. Měl jsem strach, tak jsem k ní okamžitě jel. Otevřela mi celá vyděšená. Povídala o tom, jaký měla o půlnoci zážitek. „Spala jsem tvrdě, když jsem se zničehonic zvedla a jako by mě někdo silou otáčel, abych si klekla na všechny čtyři,“ vyprávěla detailně, co se jí přihodilo, a já poslouchal s otevřenou pusou.

„Kalhoty jsem měla stažené a někdo se se mnou miloval,“ dořekla a pak mě upozornila, že se na ni nesmím zlobit. Ruku na srdce, kdyby vám někdo tohle vyprávěl, věděli byste, co říct? Netušil jsem, jestli si ze mě dělá legraci. Chtěl jsem se smát a zkontrolovat, jestli v noci nepila, ale Hanka mluvila vážně.

Zalhal jsem, že tomu věřím, a řekl jsem jí, že možná byla jen přetažená a určitě to bude dobré. Ale za pár dní mi opět říkala, že se jí zase někdo zmocnil.

Možná jsme se zbláznili oba

Vzal jsem si tedy pár věcí do kufru, že u ní chvíli budu a dám na ni pozor. A skutečně, třetí den jsem byl svědkem toho, co popisovala. Kolem půlnoci mě vzbudil nějaký pohyb. Hanka byla na všech čtyřech a vzdychala. Nedokážu říct, jestli si to užívala, nebo ne, vypadalo to, že je mimo. Jen hekala a pohybovala se jako při sexu.

Zíral jsem na ni a mnul jsem si oči, jestli se mi to nezdá. Chtěl jsem se zvednout, ale asi jsem tím byl tak fascinován, že jsem nebyl schopný pohybu. Celé to trvalo pár minut, načež Hanka padla do postele a probrala se. „Zase se mě zmocnil ďábel,“ řekla. Až v ten moment jsem vyskočil, rozsvítil a kontroloval celou místnost. Neumím vysvětlit, co to bylo, jestli to nedělá sama a není nějak náměsíčná, ale Hanka je od té doby jiná.

A kam s tímhle problémem jít? Vždyť by nám nikdo nevěřil. Hanka prý cítí, že v ní někdo při tom aktu fyzicky je, že se v ní pohybuje, ale stěhovat se ke mně nechce. Asi jí to vyhovuje.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články