Viola (33): Na seznamce jsem si našla muže, který psal, že na intimnosti není. Realita je jiná

Viola (33): Na seznamce jsem si našla muže, který psal, že na intimnosti není. Realita je jiná

Viola neměla štěstí na muže, proto zvolila seznamku. Tam poznala Jaromíra, se kterým si rozuměla, a hlavně se jí líbilo, že se shodli na vztahu bez sexu. Realita je ovšem jiná.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 11. 04. 2021 10:00

Před dvěma lety jsem se rozešla se svým partnerem. Myslela jsem si, že si začnu užívat svobodný život, ale dlouho mi to nevydrželo.

Nechyběl mi sex, jen blízkost

Nechyběl mi sex, ale chtěla jsem mít po svém boku někoho, s kým si můžu povídat dlouho do noci. S kým budu chodit na výlety, koukat na filmy nebo jen společně vařit. Bývalý přítel mi veškeré intimnosti znechutil a já jsem se do toho už zkrátka nechtěla nutit.

Jenže jsem nedokázala na nikoho kloudného natrefit. Každý muž se mě snažil dostat do postele a teď v době pandemie byly šance na seznámení prakticky nulové. Proto jsem zvolila seznamku. Bavilo mě si s muži jen psát a víc je tak poznávat, ale většina z nich dřív nebo později stočila konverzaci k sexu.

Našla jsem perfektního muže

A pak jsem poznala Jaromíra. O deset let starší, svobodný, bezdětný. Nejdříve jsme si psali o cestování, o politice nebo oblíbených filmech. Měla jsem k němu blíž a blíž. Za celou dobu ani jednou nezmínil nic o sexu. Abych se vyhnula případnému zklamání, sama jsem toto téma otevřela.

„Asi bys měl vědět, že bych chtěla hlavně vztah založený na upřímné lásce a přátelství,“ chodila jsem nenápadně okolo horké kaše, on mě ale předběhl. „Rozumím, co myslíš. Mám-li být upřímný, mě na sex vůbec neužije,“ napsal a já jsem byla štěstím bez sebe. Byl perfektní. Brzy jsme si dali schůzku a šli na procházku. Měla jsem pocit, jako bych ho znala celý život.

Bojím se, že mě obelhal

Chodili jsme ven každý den, pozvala jsem ho domů na oběd i večeři. Naše první noc neměla chybu. Dívali jsme se na film, nachystali jsme spoustu dobrot a na dobrou noc jsme si dali jednu pusu. To mi vyhovovalo.

Jenže když jsme spolu další večer leželi u filmu, začal mě hladit. Nejistě jsem se usmála a dala mu ruku jinam. On mě ale za chvíli začal opět hladit. Omlouval to tím, že to není sex, jen hlazení. Jaromír byl tak perfektní, že jsem ustoupila. Říkala jsem si, že pusy a hlazení snad zvládnu.

Bohužel za pár dní k hlazení přidal právě ty pusy a pak se chtěl pomilovat. „Říkal jsi, že tě na sex neužije,“ snažila jsem se ho brzdit. „Celého jsi mě pobláznila. Sám se tomu divím,“ vysvětloval mi a já jsem nakonec svolila a milovali jsme se.

Bylo to divné, ale naštěstí to netrvalo dlouho. Jaromír byl ale šťastný a básnil, jak mě miluje. Jenže nastal večer, kdy to opět vyžadoval. Vždycky má nějakou jinou průpovídku, proč to chce zkusit. Nechci o něj přijít, vyhovuje mi po všech stránkách, ale sex mě nezajímá a on mi to tím kazí. Budu mu muset dát nůž na krk.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články