Radka (29): Rozešla jsem se s přítelem a jeho matka řvala, že mě proklíná. Poté se mi děly hrozné věci

žena
Zdroj: Pixabay.com

Radka měla nepříliš fungující vztah, a tak se rozhodla, že to ukončí. To ovšem nevěděla, že ten, kdo to nepřenese přes srdce, je Zdeňkova matka Stáňa. Ta se totiž tak rozzlobila, že na Radku začala křičet, že ji proklíná. Jí se od té doby začaly dít hrozné věci.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 20. 08. 2020 15:00

Pracuji jako dentální hygienistka a jednou ke mně dorazil Zdeněk. První, co si všímám na chlapech, jsou zuby a on je měl pěkné, práce jsem na něm měla opravdu malinko. Pak mi od něj přišla zpráva na sociální síti a začali jsme si psát. Až za necelý měsíc mě pozval na rande. Už jsem zažila lepší, ale pamatuji si i na totální propadáky, takže jsem to zhodnotila pozitivně.

Zdeněk byl uzavřenější, nechtěl o sobě moc mluvit. Spíš se vyptával na mě nebo jsme se bavili o filmech. Jak jsem se zeptala na něco z jeho života, řekl, že to nestojí za řeč. Pak mě pozval k sobě domů a já poznala jeho matku Stáňu. Trochu mě to překvapilo, myslela jsem, že bydlí sám.

Setkání s maminkou

Stáňa vypadala příjemně, byla hodně energická, pravý opak Zdeňka. Všude měla svíčky, plno knih a prosila mě, jestli by ke mně mohla jít na hygienu. Domluvily jsme se, i když mi přišlo zvláštní, vrtat se v puse přítelově matce. Jinak jsme spolu vycházely poměrně dobře, musela jsem si akorát zvyknout, že jakmile jdu za Zdeňkem, jdu vlastně i za Stáňou.

Bohužel po pár měsících jsem dospěla k závěru, že se k sobě nehodíme, tak jsem mu řekla, ať se nezlobí, ale už s ním nechci být. Žádné drama, žádné emoce, odpověděl jen: „Dobře.“ Pak jsem se rozloučila se Stáňou a ona se ptala, kdy zase přijdu. Odvětila jsem, že jsme se rozešli. Její reakce mě totálně vyděsila. Stáně naběhla na čele obrovská žíla a začala křičet: „To nemyslíš vážně! Já tě proklínám, za to cos udělala! Proklínám tě,“ lomcovala rukama a já se začala třást. Utekla jsem, co nejrychleji jsem mohla, a na první lavičce jsem to rozdýchávala.

Opravdu mě proklela

Druhý den jsem se probudila s bolestí v krku a horečkou. Omluvila jsem se v práci a vydala se k doktorce. Výtah byl zaseknutý a jak jsem šla po schodech, uklouzla jsem a zlomila si kotník a prst na pravé ruce. Práci jsem vykonávat nemohla a přišla jsem o hodně peněz. Když se zlomeniny zahojily, dostala jsem neštovice, které jsem v dětství neměla. V mém věku měly ale tak silný průběh, že jsem skončila v nemocnici.

Jak jsem se vrátila domů, čekal na mě další šok, můj byt někdo vykradl. V tu chvíli jsem si vzpomněla, jak na mě Stáňa křičela, že mě proklela, a rozbrečela jsem se. Už to nebyla náhoda. Našla jsem jednu paní přes ezoterické věci a sdělila jí, že jsem prokletá. Ona ale tvrdila, že u mě nic takového nevidí, přesto všechno se mi snažila vyčistit energii, abych k sobě nepřitahovala špatné věci.

Řekla mi, že jsem tomu podvědomě uvěřila, a tím to k sobě přitáhla. Od té doby jsem sama, nehody už se mi nestávají, ale pořád žiji ve strachu, co zase bude. Stáňa mě proklela, a to mi nikdo nevymluví.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články