Pavla (32): Manžel líčil, jak ztratil snubní prstýnek, ale já jsem ho našla. Už vím, proč ho schoval

Pavla (32): Manžel líčil, jak ztratil snubní prstýnek, ale já jsem ho našla. Už vím, proč ho schoval

Pavla se vdávala loni v létě a už za pár měsíců jí manžel oznámil, že přišel o snubní prstýnek. Detailně jí popisoval, jak se to stalo, a dušoval se, že si koupí nový. Pavla ho ale nedávno našla a zjistila, jaký je manžel lhář.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 15. 04. 2021 13:00

Ve svatební den jsem byla nejšťastnější ve svém životě. I když to byla malá svatba, brala jsem ji strašně vážně a měla jsem pocit, že se ve mně cosi změnilo.

Přišel s historkou, jak ztratil prstýnek

Nikdy jsem nepomyslela na to, že bychom se rozešli, a když jsme si říkali své sliby, věřila jsem, že spolu budeme do smrti. Stůj, co stůj.

Po čtyřech měsících za mnou ovšem Filip přišel s tím, že ztratil prstýnek. „Je to hrůza. Petr se na něj chtěl podívat, tak jsem si ho sundal. Jak mi ho vracel, tak mu spadl. Když jsem ho chtěl sebrat, Petr mě předběhl a udělal krok, jenže ho kopl do kanálu. Pokoušeli jsme se ho otevřít, ale je hluboký a byla tam voda,“ líčil mi detailně a mně to bylo líto.

Koupi nového pořád odkládal

Vzápětí ale dodal, že si co nejdříve koupí nový. Bohužel neměl moc volného času, pak se na to pozapomnělo, následně se kvůli pandemii vše zavřelo a Filip trval na tom, že si prstýnek koupí, až bude vše otevřené a bude si ho moct vyzkoušet.

V lockdownu chodil manžel dál do práce, ale já jsem zůstala doma na home officu. Bavilo mě to, kromě práce jsem měla čas i na jiné věci, protože jsem nemusela trávit dvě hodiny cestováním do práce a domů. Na jaře jsem si koupila kytičky a chtěla jsem přesadit i ty staré.

Náhodou jsem ho našla

Nad postelí máme poličku s pár knihami a jednou umělou květinou v pěkném květináči. Moc se mi líbil, tak jsem vzala kytku a nestačila jsem se divit. Když jsem ji nadzvedla, abych si vzala květináč, na dně ležel Filipův prstýnek. Nevěřila jsem svým očím a dokola jsem si prohlížela naše vyryté iniciály.

Když manžel přišel, spustila jsem: „Představ si, že volala Klára. Honza prý nenosí prstýnek, aby to vypadalo, že je svobodný.“ Koukala jsem na něj a čekala na reakci. „To fakt někdo dělá? To je ubohý,“ opáčil. „To je,“ dodala jsem a položila před něj prsten. Filip byl zaražený, ale z role nevypadl. „Ty jsi objednala nový?“ divil se naoko. Měla jsem chuť mu omlátit váleček o hlavu. Řekla jsem mu, kde jsem ho našla, a chtěla jsem, aby mi řekl, s jakou ženskou se tahá.

Filip se hned přiznal, že se mu líbila nová zákaznice, a tak si prstýnek sundal. Prý jí neříkal, že není ženatý, ale že máme krizi a budeme se rozvádět. Teď mě prosí o odpuštění a prstýnek zase nosí. Je to fraška. Slíbili jsme si věrnost, jak mu mám věřit?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články