Lenka (33): Konečně jsem potkala skvělého chlapa, ale asi z toho nic nebude. Může za to jeho bývalka

Lenka (33): Konečně jsem potkala skvělého chlapa, ale asi z toho nic nebude. Může za to jeho bývalka
Zdroj: Freepik

Srovnat se s bývalými partnery svých partnerů je vždycky těžké. Proč se rozešli, cítí k sobě ještě něco? To jsou typické otázky honící se lidem hlavou. Lenka potkala bývalou přítelkyni svého nového objevu hned na prvním rande.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 08. 08. 2021 10:00

Velmi dlouho jsem byla single, možná déle, než by se mi líbilo a než bych vůbec chtěla. Po střední škole jsem potkala muže, který mi totálně zamotal hlavu, ale náš vztah skončil opravdu špatně. Sbírala jsem se z něj dlouhých pět let.

Zastavil nás neznámý muž

Myslela jsem si, že už nikdy nenajdu nikoho, kdo by stál za vztah. Během své pětileté pauzy jsem byla jen na jednom rande a to skončilo naprostým fiaskem. To mě ještě upevnilo v přesvědčení, že hledat si chlapa pro mě není prioritou.

Názor mi změnila jedna nedávná událost. Možná jsem narazila na toho pravého. Šla jsem s mamkou po ulici, byly jsme na společných nákupech, když nás zastavil neznámý muž. Byl o něco starší než já, ale přišel mi vážně sympatický.

Pozval mě na rande

„Mohl bych vás požádat o radu, hledám cestu na nádraží a vybil se mi mobil, mohla byste mi některá z vás poradit?“ zeptal se. A nebyla by to moje máma, kdyby se mě s ním nepokusila hned spárovat. „Ale ovšemže, Lenka tam má zrovna cestu, doprovodí vás,“ řekla mu.

Vůbec ji nenapadlo, že by to mohl být sériový vrah nebo úplný magor, kterému svou jedinou dceru takhle snadno obětuje. Viděla jen hezkého chlapa, a to na ni platí. A tak jsem neměla na vybranou a šla. Když jsme dorazili na nádraží, myslela jsem si, že půjdu, ale neznámý cizinec si na odjezdové tabuli přečetl, že má jeho vlak hodinu a půl zpoždění. „Nechtěla byste tu počkat se mnou? Pozval bych vás na drink nebo na nějaké jídlo,“ napadlo ho.

Vše bylo OK, až do osudné chvíle

Souhlasila jsem. Neznámý se mi představil jako Hynek. Byl ve městě pracovně. Říkal, že většinou jezdí autem, ale že ho má momentálně v opravně. Líbil se mi čím dál víc. Že bych konečně narazila na někoho, kdo by stál za hřích? To by se to ale nesmělo zkomplikovat.

V tu chvíli k našemu stolu přistoupila nádherná ženská. Určitě to musela být bývalá modelka. Měla dlouhé nohy, štíhlé tělo a krásné blonďaté vlasy. Pozdravili se s Hynkem a objali se. V tu chvíli jsem zpozorněla, bylo mi jasné, že je to jeho bývalá přítelkyně. To mi i vzápětí sám Hynek potvrdil. Od té chvíle jsem nebyla ve své kůži. Jak bych mohla soupeřit s tak krásnou ženskou? To je přece předem prohraný boj! Pořád mi to leží v hlavě a já se od té doby bojím s Hynkem vidět, i když mě na rande zve.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články