Gabriela (26): Vždy jsem si myslela, že jsem na kluky. Jedna událost mi ale zamotala hlavu

Gabriela (26): Vždy jsem si myslela, že jsem na kluky. Jedna událost mi ale zamotala hlavu
Zdroj: Freepik

Gabriela si vždy myslela, že je heterosexuálka. Už od školky se jí líbili kluci a s několika dokonce v pubertě randila. Pak se ale stalo něco, co jí totálně zamotalo hlavu.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 07. 07. 2021 09:00

Kluci se mi líbili snad už od narození. Velmi dobře si pamatuji, jak moje mamka absolvovala ve školce velmi trapný rozhovor s vychovatelkou, která jí oznamovala, že by mi měla domluvit, že líbat každého kluka na potkání není úplně nejrozumnější. Tak to se mnou šlo přes školku, školu i vysokou. Nikdy mě ani ve snu nenapadlo, že bych třeba nemusela být na kluky.

Každý můj vztah brzy skončil

Možná jediným ukazatelem, že něco není úplně v pořádku, byly moje vztahy. Moje první láska byl kluk ze střední. Byl o dva roky starší než já a mně v té době nedošlo, že to není žádný vážný vztah, ale že mu jde jen o jednu věc, a to dostat mě do postele. Když se mu to po pár měsících povedlo, byla jsem hodně překvapená, že mě najednou opouští.

A tak to se mnou bylo pořád dokola. Žádný můj vztah nevydržel déle než půl roku. Mým expartnerům se prostě na mně vždycky něco nelíbilo. Prý jsem moc hádává, temperamentní nebo ukecaná. Žádný se mnou nezvládl zůstat déle než šest měsíců. Ale brala jsem to, že je to jejich chyba a ten pravý na mě někde stále čeká.

Nedávno jsem potkala někoho, kdo mi učaroval

Teprve nedávná zkušenost mi otevřela oči a já začala víc řešit svůj vztahový a osobní život. Nikdy by mě nenapadlo, že bych se mohla zamilovat do ženy, ale přesně to se mi stalo.

Pavlu (27) jsem potkala před pár týdny, seznámili nás společní kamarádi a mně Pavla hned přišla moc sympatická. Daly jsme se do řeči jako staré známé a bavily se o všem a o ničem. Přišlo mi, že ji znám snad celou věčnost.

Setkání s ní bylo jako blesk z čistého nebe, nikdy by mě nenapadlo, že mi jeden člověk dokáže tak zamotat hlavu. Těšila jsem se na ni, až ji uvidím, až si konečně budeme moct povídat, až půjdeme někam na jídlo.

Asi jsem se zamilovala do ženy

Musela jsem se někomu s tím, co cítím, svěřit. Se svým problémem jsem šla za svou nejlepší kamarádkou. Řekla jsem jí, co k Pavle cítím. „No to je jasný, jsi do ní zamilovaná,“ řekla mi. A mně došlo, že má asi pravdu.

Přesto jsem to nedokázala pochopit, jak můžu být zamilovaná do ženy, když mě už od malička přitahovali kluci? Navíc si vůbec nedokážu představit, že bychom se líbaly, nebo dokonce zašly ještě dál. Líbí se mi její osobnost, její smysl pro humor a názory. Vůbec netuším, co dál dělat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články