Leontýna (31): Vztah ve třech nebyl nejlepší nápad. Milenka mi zlomila srdce

Leontýna (31): Vztah ve třech nebyl nejlepší nápad. Milenka mi zlomila srdce
Zdroj: Freepik

Současná doba nahrává různým trendům v lásce. Být ve vztahu jen dva už není pravidlem. Podobnou zkušenost má za sebou i Leontýna, byť ta její nedopadla úplně šťastně.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 15. 06. 2021 10:00

S Nikolasem (32) jsme chodili a žili skoro dva roky, než jsme si začali natolik důvěřovat, abychom se vzájemně svěřovali s našimi nejtajnějšími přáními.

Dovolil mi pořídit si další vztah

Abych řekla pravdu, nejsem výhradně na kluky. Zamiluju se především do osoby a nezáleží mi na pohlaví. Důležitější je pro mě její charakter, inteligence, smysl pro humor a společné vibrace. Podle toho jsem si vybrala i Nikolase. Prostě jsme si sedli. Pár měsíců jsme spolu chodili, posléze začali společně bydlet a oběma nám bylo příjemně. Opravdu jsem ho milovala, byl to úžasný chlap. Ale hned na začátku mi bylo jasné, že sebe sama neuhlídám. Zamilovat se je pro mě tak strašně jednoduché.

Se svým trápením jsem se Nikolasovi svěřila, chtěla jsem k němu být upřímná, znát jeho názor a vědět, na čem jsem. Když jsem se mu svěřovala, svojí odpovědí mě zaskočil. „Chápu, jak se cítíš. Každý jsme jiný a máme jiné potřeby. Pokud ke mně budeš vždy upřímná, nemám nic proti tomu, abys měla i jiný vztah,“ řekl mi.

Žili jsme ve třech

Po dobu dosavadního vztahu s Nikolasem jsem nikoho jiného neměla. Teprve před půl rokem jsem poznala Nelu (29). Hned na začátku mi učarovala a já věděla, že jejím svodům dlouho odolávat nedokážu. Řekla jsem jí o tom, že mám přítele a o naší dohodě o otevřeném vztahu. Souhlasila, že se s Nikolasem setká.

Jejich seznámení probíhalo úžasně. Hned od začátku si oba rozuměli a Nela s námi začala trávit víc a víc času. Chodili jsme na výlety, hráli hry, trávili společně večery, až Nela začala chodit i s Nikolasem. Bylo to nejlepších pět měsíců v mém životě. Dvě lásky stály po mém boku a bylo jasné, že k sobě mají hlubší sympatie než jen kamarádství.

Milenka nám zlomila srdce

Ale všechno skončilo potoky slz. Nela měla o životě úplně jiné představy. „Promiňte, ale nejsem na tak dlouhodobé vztahy stavěná. Potřebuju volnost. Doufám, že to pochopíte,“ řekla nám, když se s námi rozcházela a balila si kufry.

Nesla jsem její odchod opravdu těžce. Bylo mi to tak líto! Nechápu, co jí u nás chybělo. Velkým štěstím je, že mám Nikolase. Ukázalo se, jakou oporou pro mě je. Pokaždé, když nad rozchodem s Nelou pláču, utěší mě. Dokazuje to, jaký je úžasný muž, o kterého nechci nikdy přijít.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články