Drew Barrymore a Věčný příběh: Život Popelky jí byl na hony vzdálený. Měla problémy s drogami, pak přiznala bisexualitu

Santa Clarita Diet
Zdroj: Netflix
Výrobu skleněných střevíčků měl na starosti Salvatore Ferragamo.Když Popelka, Danielle, plave v jezeře, používá obrácený styl prsou, který byl oblíbený zejména ve středověku. Byl označován jako ten, jenž slouží k záchraně.Příběh se dočkal i muzikálového zpracování.Postava prince je inspirována Jindřichem II.+ 2 fotky+ 3 fotky

Drew Blyth Barrymore si v životě prožila své. Před kameru ji poprvé postavili již v jedenácti měsících. V období dospívání začala holdovat alkoholu a drogám, což vyústilo v pokus o sebevraždu. V roce 1995 se jí podařilo vrátit na výsluní, a to rovnou ve velkém stylu: fotila se nahá pro Playboy. Od té doby začala její kariéra strmě stoupat.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 12. 07. 2020 16:00

Když byla Danielle ještě malé dítě, zemřel jí otec a zanechal ji napospas zlé maceše. Ta si z ní vychovala služku starající se o její dvě lenivé dcery. Jednoho dne se však Danielle setká s prchajícím princem...

Na Věčný příběh a Popelku v podání Drew Barrymore se můžete podívat dnes ve 20:00 na Prima Max

První role v jedenácti měsících života

Křestní jméno Drew získala po své prababičce, prostřední Blyth zase po herecké dynastii, kterou založil její pradědeček. Kmotrem se jí stal Steven Spielberg a kmotrou hvězda stříbrného plátna Sophia Loren.

Svůj debut zažila již v jedenácti měsících svého života. Objevila se v reklamě na granule pro psy. První filmová role ji ale čekala až v roce 1980 ve snímku Mutace. Pak přišel na řadu Mimozemšťan E. T. a další dětské role. A možná právě ona vytíženost v raném věku ji svedla na scestí.

Závislost a pokus o sebevraždu

Když je člověk mladý, a navíc filmová hvězda, nejraději tráví volný čas na večírcích. Zřejmě aby nezůstala pozadu, naučila se Drew v devíti letech kouřit. O dva roky později si dala prvního panáka, pak přešla na marihuanu, aby ve třinácti skončila u šňupání kokainu. Po odvykačce se pokusila o sebevraždu, což ji šupem poslalo zpět do ústavu.

Nejvíce ze všeho se potřebovala zbavit svých vnitřních démonů, a tak se rozhodla sepsat autobiografii pod názvem Malá ztracená holčička. Tím v sobě probudila vůli postavit se znovu na nohy a požádala o zplnoletnění, aby se mohla přestěhovat do vlastního domu. Soud jí vyhověl.

Zpět na výsluní

Po úspěšném filmu Jedovatý břečťan se objevila nahá v časopise Interview, o tři roky později následoval Playboy. To už se její kariéra opět rozjela na plné obrátky. Do roku 1995 se objevovala i v hororech, kupříkladu ve filmu Vřískot. Pak ale u ní nastala etapa, kdy dostávala role v romantických komediích, což ji poněkud mylně zaškatulkovalo do  skupiny hereček, které dokážou hrát jen v jednom typu filmů.

Hladová zombie

Vdaná byla celkem čtyřikrát. Některé svazky skončily rozvodem, jiné nevěrou. Do roku 2004 byla zarytou vegetariánkou. Nyní se již stravuje jinak. Otevřeně se také přiznala ke své bisexualitě. V současnosti ji můžeme vídat v seriálu Santa Clarita Diet, kde hraje realitní makléřku a věčně hladovou zombie v jednom.

Na další zajímavosti a fotografie z filmu se podívejte zde:

Zdroj textu: čsfd, wikipedie

Zdroj fotek: Prima Max

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články