Mimozemšťan E.T. se vrací! Shledání s dospělým Elliotem po letech vás dojme k slzám

Mimozemšťan E.T. se vrací! Shledání s dospělým Elliotem po letech vás dojme k slzám
Zdroj: Sky Channel

Zázraky se dějí. A o Vánocích obzvlášť! Trvalo to dlouhých 37 let, milovaný mimozemšťan E.T., kterého „vytvořil“ režisér Steven Spielberg, se však vrátil a setkal se i se svým blízkým přítelem Elliotem a jeho rodinou. Video, které je zároveň reklamou na televizní společnost Sky, teď dojímá miliony diváků.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 06. 12. 2019 12:59

Elliot z legendárního filmu E.T. – Mimozemšťan, jenž se stal jedním z nejúspěšnějších snímků všech dob, už si žije svým vlastním životem. Má manželku a dvě spokojené děti, které si užívají společný vánoční čas. Ovšem poté, co se před svým domem sourozenci pustili do koulovačky, tak se začalo dít něco podivného. Posvítili si proto na sněhuláka, zpoza něhož vykukovaly dvě zvláštní ruce.

Z chlapce je táta

Když se najednou objevil E.T., tak byli všichni v šoku. Mimozemšťan si myslel, že chlapec, který před ním právě stojí, je Elliot, ten se ale zjevil na scéně až o pár vteřin později. A dojemná reklama pokračovala dále…

E.T se sice vrátil zpátky na naší planetu, nejedná se však o žádné pokračování Spielbergova filmu, ale pouze o čtyřminutový reklamní spot. Elliota v něm hraje stejný herec jako ve filmu z roku 1982, tedy Henry Thomas, který se však z mladého chlapce proměnil v dvojnásobného tátu.

Pozor, dinosaurus!

Mimozemšťan s Elliotem a jeho rodinou tráví nějaký čas v jeho domě a během toho zjišťuje, co všechno se na Zemi od jeho poslední návštěvy změnilo. E.T tak objevil kouzlo internetu, televize a také virtuální reality, ze které na něho vybafl dinosaurus.

Televizní stanice Sky Channel díky své reklamě získala spoustu bodů navíc. „Nejsem sice fanoušek touho kanálu, ale mé nostalgické slzy jsou opravdové, je to nejlepší vánoční reklama všech dob," napsal například jeden z diváků. „Sky vyhrála Vánoce," dodal druhý.

Na závěr reklamy E.T. pomoci hologramu ukáže Elliotovi svou rodinu, nasedne s jeho dětmi na kolo a pomalu se vydává na cestu domů. Elliotovi nejbližší už navždy zůstanou v jeho srdci, stejně tak, jako E.T. zůstane v těch našich.

V úterý 10. prosince si ho můžete připomenout. Legendární film E.T. Mimozemšťan odvysílá stanice Nova Cinema.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články