Romantická komedie Až tak moc tě nežere: Producentkou filmu je i Drew Barrymore, volně natočeno podle vztahové knihy

Až tak moc tě nežere  je americká filmová komedie z roku 2009. Režisérem filmu je Ken Kwapis. Hlavní role ve filmu ztvárnili Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly a Kevin Connolly.
Zdroj: TV NOVA
Až tak moc tě nežere  je americká filmová komedie z roku 2009. Režisérem filmu je Ken Kwapis. Hlavní role ve filmu ztvárnili Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly a Kevin Connolly.Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore a Jennifer Connelly v romantické komedii o moderních vztazích a především nesnázích plynoucích z nedorozumění s opačným pohlavím.Ženy a muži. Jedny jsou z Venuše, druzí z Marsu, společně obývají Zemi, a třebaže jsou jako oheň a voda, musejí a hlavně chtějí spolu žít. Jen to občas nejde tak lehce, jak by si obě zúčastněné strany představovaly. + 4 fotky+ 5 fotek

Americká filmová komedie z roku 2009 vznikla pod taktovkou režiséra Kena Kwapise. Její herecké obsazení je vskutku hvězdné, kombinace Bena Afflecka, Jennifer Aniston a Drew Barrymore slibuje skvělou podívanou. Jaké zajímavosti jste o téhle komedii nejspíš nevěděli?

Petra Járková
Petra Járková 04. 03. 2020 16:00

Ženy jsou z Venuše a muži z Marsu, společně však obývají planetu Zemi. Pochopí se však někdy? Naučí se spolu soužít? Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore a Jennifer Connelly vám ukážou, jak to chodí v moderních vztazích a především jaké nesnáze plynou z nedorozumění s opačným pohlavím.

Rady ohledně vztahů

Film byl volně natočen podle knihy Grega Behrendta a Liz Tuccillo Jak zlepšit svůj život, kde odpovídají na otázky čtenářů ohledně vztahů. Ti samí autoři se také podíleli na scénářích pro seriál Sex ve městě.

Stejná jména

Nejen, že Jennifer Aniston (Beth) a Jennifer Connelly (Neil) mají stejná křestní jména, ale jméno Ginnifer Goodwin (Gigi) se vyslovuje stejně.

Odkaz na film

Když Conor (Kevin Connolly) ukáže Anně (Scarlett Johansson) dům, který by jim rád koupil, je Anna unesená ze skládacího žehlícího prkna. Jedná se o odkaz na film Ghost World, kde se postava Scarlett Johansson zachová podobně.

Drew producentkou

Autor předlohy Greg Behrendt si zahrál malé cameo jako pastor na svatbě. Jedním z producentů je i Drew Barrymore. Filmovalo se ve státech Kalifornia, Maryland, Oregon a také v britské metropoli Londýn.

Chybná jógová pozice

Ve scéně, kdy je Gigi na józe a stále čeká na zavolání Conora s telefonem položeným na cvičící podložce, cvičitelka říká, aby se všichni postavili do pozice psa. Ženy v záběru včetně Gigi jsou však v pozici kobry.

NA SNÍMKY Z KOMEDIE AŽ TAK MOC TĚ NEŽERE SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA KOMEDII AŽ TAK MOC TĚ NEŽERE SE PODÍVEJTE DNES VEČER OD 20. HOD. NA NOVA CINEMA

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články