Hodinový manžel plný českých hvězd: Jak se hledal nejhorší bazén vhodný pro natáčení?

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena.
Zdroj: TV Prima
Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena.Nad Milanem se vznáší hrozba exekuce za nesplácení úvěru, který si vzal na provoz bazénu.Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova.+ 6 fotek+ 7 fotek

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén, ten jim ale zavře hygiena. Pánové tedy vymyslí plán, jak získat peníze na jeho znovuotevření. Jaký bazén byl v době natáčení v nejhorším stavu, a proto ho filmaři do snímku vybrali?

Petra Járková
Petra Járková 06. 10. 2019 16:00

Natáčení české komedie Hodinový manžel provázela celá řada zajímavostí, ale nevyhnuly se mu ani nějaké ty chybičky. Každopádně se jedná o skvěle obsazenou nenáročnou komedii ideální na víkendový večer.

Nesmyslná silnice

Cedule označující číslo silnice 7 ve vzdálenosti 20 km od Brna je nesmysl, protože tato silnice vede z Prahy na hraniční přechod Hora Sv. Šebestiána / Reitzenhain.

Spodní prádlo

Ve scéně, kdy je Bolek Polívka u lékařky, kterou hraje Eva Holubová, se má vysvléct do naha. Je ale vidět, že si nesundal spodní prádlo, a to ani poté, co ho doktorka vyšetřuje.

Amatérský film

Rok před vydáním snímku u nás vznikl v podobný amatérský studentský film se stejným názvem Hodinový manžel.

Neexistující zastávka

Autobusová zastávka vedle restaurace U Gregorů, kde se scházeli hlavní protagonisté filmu, byla pouze kulisa, ve skutečnosti zde autobusy nejezdí.

Nejhorší bazén

Filmaři pro film hledali nejhorší bazén. Opravdu pečlivě projížděli republiku a navštěvovali místní plavecké bazény. Nakonec byl vybrán bazén v Nymburce.

Na jednom místě

Zajímavé je, že se v podstatě celý film natáčel v Nymburce. Pár scén se odehrálo také v Poděbradech a Nízkých Tatrách.

Vodní pólo

Na začátku filmu má v bazénu trénink reálný tým vodního póla, ve kterém hraje synovec Štefana Margity Viktor.

NA SNÍMKY Z FILMU HODINOVÝ MANŽEL SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

TIP REDAKCE: NA KOMEDII HODINOVÝ MANŽEL SE MŮŽETE PODÍVAT DNES VEČER OD 20:15 NA TV PRIMA

 

 

 

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články