Česká komedie Manžel na hodinu: Užijte si pohled na Novotného či Matáska v upnutých plavkách pro akvabely

Film Manžel na hodinu je volné pokračování úspěšné komedie Hodinový manžel v režii Tomáše Svobody.
Zdroj: TV Prima
Film Manžel na hodinu je volné pokračování úspěšné komedie Hodinový manžel v režii Tomáše Svobody.Divadelní režisér Tomáš Svoboda debutoval v roce 2014 jako scenárista a režisér s divácky úspěšnou filmovou komedií Hodinový manžel, v níž přivedl na plátno partu kamarádů a jejich partnerek či partnerů.Díky příznivému ohlasu natočil o dva roky později další komedii Manžel na hodinu, navazující na zmíněný debut.Zatímco se v prvním snímku točily epizody se situační komikou zejména kolem právě založené firmy přátel s názvem Hodinový manžel, v Manželovi na hodinu se do centra událostí dostává stárnoucí Milan.+ 6 fotek+ 7 fotek

Manžel na hodinu jako volné pokračování mimořádně úspěšné české komedie a diváckého hitu z roku 2014 sleduje další osudy čtveřice hráčů vodního póla z Nymburku, kteří začali pracovat jako hodinoví manželé. Tentokrát se pustí ještě do něčeho bláznivějšího, stanou se z nich akvabely.

Petra Járková
Petra Járková 13. 10. 2019 16:00

Pokračování Hodinového manžela

Manžel na hodinu jako volné pokračování mimořádně úspěšné české komedie a diváckého hitu z roku 2014 sleduje další osudy čtveřice hráčů vodního póla z Nymburku, kteří začali pracovat jako hodinoví manželé – Milana (Bolek Polívka), Honzy (David Novotný), Jakuba (David Matásek) a Kryštofa (Lukáš Latinák).

Mužské akvabely

David Matásek a jeho herecký kolega David Novotný se toho nebojí ani tentokrát. Jako kamarádi a bývalí hráči vodního póla v komedii Manžel na hodinu se pustí do pro chlapy nevídaného koníčku - stanou se z nich akvabely! I když mají jejich těla do smyslných křivek jejich ženských kolegyň daleko, s o to větší vervou se vrhli do trénování před veřejným představením. A to bude pro malé město Nymburk šokujícím zážitkem.

Film plný hvězd

Nejsou to ale jen Matásek s Novotným, kteří ve filmu září. Spolu s nimi se ve snímku objeví také další hvězdy jako Bolek Polívka, Eva Holubová, Zuzana Norisová, Simona Babčáková, Lukáš Latinák a další.

Zapomenutý rozvod

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se ji už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí v cestě. Tedy kromě jedné malé „drobnosti“ – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést!

Hodinový manžel

Kromě toho chtějí vytáhnout kamaráda Jakuba z depresí, a tak se rozhodne Kryštof přivést do bazénu akvabely, se kterými chce natrénovat vystoupení s názvem "Hodinový manžel".

NA SNÍMKY Z FILMU MANŽEL NA HODINU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

REDAKČNÍ TIP: NA FILM MANŽEL NA HODINU SE MŮŽETE PODÍVAT DNES OD 20:15 NA PRIMĚ

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články