Zajímavosti o filmu Já, knedlíček: Náklaďák plný dobrot a nehoda s roztrženými šátky

Já, knedlíček
Zdroj: Prima Max
Matka, bývalá Miss Texas. Dcera: dospívající dívka s pár kily navíc, které však nechybí sebevědomí.Jennifer Aniston se osobně zasadila o to, aby byl film plný písníček její oblíbené zpěvačky Dolly Parton.Jennifer se také podílela na nazpívání titulního songu. A jelikož to bylo právě s Dolly Parton, splnil se jí tak dětský sen,Will a Ellen. Dvě nejlepší kamarádky.+ 1 fotka+ 2 fotky

Natáčet s Jennifer Aniston je asi jedna velká radost. Když se točí dlouho do noci, neváhá objednat rovnou celý náklaďák s jídlem. Pak už je vlastně jedno, jestli se stane při nějaké scéně nehoda, všichni se tomu jen zasmějí. Včetně zpěvačky Dolly Parton, kterou si Jennifer spletla s jedním transvestitou.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 13. 04. 2020 15:56

Willowdean je puberťačka a dcera bývalé Miss Texas. Jelikož má pár kilo navíc, volají na ni knedlíčku. Většinu dětství strávila se svou tetou Lucy, která ji naučila mít zdravé sebevědomí a také v ní probudila lásku k písním zpěvačky Dolly Parton. Lucy ji rovněž představila Ellen, jež se záhy stala Williinou nejlepší kamarádkou. Před nástupem do posledního ročníku střední školy teta umírá a o Willu se tak znovu stará její matka. Jenomže kdekoli se spolu objeví, všichni se diví, jak může mít bývalá výherkyně soutěže krásy takovou dceru. Willowdean se tak rozhodne přihlásit do soutěže krásy, kde sedí v porotě právě její matka a dokázat tak, že i dívky s nadváhou mohou být krásné.

Na film Já, knedlíček se můžete podívat dnes ve 20:00 na Prima Max.

Auto plné sladkostí

Jennifer Aniston zřejmě patří mezi nejštědřejší herečky. Během jednoho velmi dlouhého natáčecího dne nechala na plac přivézt auto plné mléka a sušenek. Její herečtí kolegové se poté vyjádřili, že Jennifer je už prostě taková. Vždy se snaží ostatní něčím potěšit.

Nečekaný zvrat

Vzpomínáte si na scénu, ve které se chystá Willa předvést kouzelnický trik se šátky, které, bohužel, roztrhne? Tak toto ve scénáři opravdu napsáno nebylo. Šlo o skutečnou nehodu, takže šokovaný výraz na hereččině obličeji byl stoprocentně autentický.

Dolly Parton? Ne, jen její imitace

Ten den se mezi štábem šuškalo, že by se na natáčení mohla přijít podívat i Dolly Parton. Nakonec jí to nevyšlo, a tak za sebe poslala náhradu, transvestitu Jasona Cosma, který za Dolly pravidelně vystupuje. A očividně ji imitoval dokonale. Aniston se totiž k němu celá šťastná rozběhla, jenže když jej uviděla zblízka, došlo jí, že ona je on. A zábavná historka byla na světě.

Splněný dětský sen

Jennifer Aniston, coby producentka filmu, trvala na tom, aby se ve snímku objevily písně zpěvačky Dolly Parton, protože právě ona patří mezi její nejoblíbenější interpretky. Dokonce ji dokázala přemluvit, aby pro film napsala i několik nových songů.

Zároveň se Aniston podařilo spolu s Dolly nazpívat titulní píseň Push and Pull. Přidala se k nim i představitelka Willy, Danielle Macdonald, kterou to stálo jistě nemalé úsilí. Herečka totiž pochází z Austrálie, a tak bylo pro ni velmi těžké zvládnout jižanský, potažmo texaský akcent.

NA FOTKY Z FILMU JÁ, KNEDLÍČEK SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroje textu: csfd.cz, buzzfeed.com, rumourjuice.com

Zdroj fotografií: Prima Max

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články