Jennifer Aniston prozradila, že vyrůstala v domácnosti, kde jí chyběl pocit bezpečí

Wikimedia Commons, Angela George, CC BY-SA 3.0

Jennifer Aniston, která před pár dny oslavila 51. narozeniny, stále patří mezi nejpopulárnější a nejkrásnější herečky planety. Zatímco veřejnost spekuluje o tom, jestli se zase nedala dohromady se svým bývalým manželem Bradem Pittem, ona se rozhodla zavzpomínat na své dětství. To totiž nebylo právě ideální.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 13. 02. 2020 12:40

Otcem Jennifer je šestaosmdesátiletý herec John Aniston, který se narodil na řeckém ostrově Kréta. Její máma Nancy Dow zemřela v roce 2016, a jak později slavná herečka přiznala, vztah s ní neměla vždy ideální.

Necítila jsem se bezpečně

„Moje máma byla pohlcená svou fyzickou stránkou, o kterou neustále pečovala. Její rodiče vlastně neexistovali. Byla jednou z pěti sester. Měla svou krásu a tou se dokázala uživit, protože byla úspěšnou modelkou. Nebyla to její vina, ale věci, které mě mohla naučit, byly věci, které mě příliš nezajímaly, navíc jsem v sobě neměla to, co ona,“ zavzpomínala v jednom z rozhovorů držitelka Ceny Emmy a Zlatého glóbu za roli v seriálu Přátelé.

Když bylo Jennifer pouhých devět let, její rodiče se rozvedli. Dnes známá hollywoodská herečka vypadá na veřejnosti šťastně, v dětství si ale určitě prošla i těžkými chvílemi. Ty ji však posílily. „Myslím, že se to odvíjí z dospívání v domácnosti, která byla destabilizovaná, a kde jsem se necítila bezpečně,“ prozradila Jennifer v povídání se Sandrou Bullock pro Interview Magazine.

Z toho, co v dětství zažila, si vzala mnohé. „Sledovala jsem dospělé, jak k sobě byli nevlídní. Byla jsem svědkem určitých projevů lidského chování, které mě přiměly myslet si: To nechci dělat. Taková nechci být. Nechci zažít ten pocit, který teď mám ve svém těle. Nechci, aby to cítil i někdo jiný,“ dodala.

Zajímavá role

Zajímavou zkušeností pro Jennifer byla role ve filmu Dumplin, ve kterém se v roce 2018 objevila na Netflixu. Právě tam si totiž připomněla komplikovaný vztah mezi mámou a dcerou, který sama zažila. „Bylo to velmi podobné jako náš vztah,“ přiznala.

Se svou mámou, která na Jennifer kladla vysoké nároky, to Aniston opravdu neměla snadné. „Řekla mi třeba, ať si pořádně namaluji oči, než půjdu na nákup pro mléko. Bylo mi třináct. Říkala jsem si: Fakt si musím líčit oči? Vypadám bez líčení ošklivě?“ vzpomíná rodačka z Kalifornie. I přesto všechno neustále vypadá šťastně a spokojeně.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články