Brad Pitt a Jennifer Aniston jsou údajně zase spolu. Představil ji dětem

Wikimedia Commons, Angela George, CC BY-SA 3.0
Jennifer Aniston v jedné ze svých prvních rolí, v teenagerské komedii Volný den Ferrise Buellera z roku 1986.Film Volný den Ferrise Buellera je typická studentská komedie, jde o příběh geniálního záškoláka a marný boj ředitele školy dát mu za vyučenou.Volný den Ferrise Buellera s mladinkou Jennifer Aniston se stal diváckým hitem, hned po uvedení do kin vydělal 60 milionů dolarů. Náklady na něj přitom činily pouhých šest milionů...V televizním seriálu Molloy (1990) se kromě Jennifer Aniston objevila i Mayim Bialik, kterou znáte jako Amy z Teorie velkého třesku. Tuto vtipnou fotku sdílela na svém Instagramu.+ 5 fotek+ 6 fotek

Je tomu už více než patnáct let, co zkrachovalo populární americké manželství Jennifer Aniston a Brada Pitta. Důvodem byla nevěra známého hollywoodského herce, jenž se během natáčení filmu Pan a Paní Smithovi zapletl s neméně slavnou kráskou Angelinou Jolie, kterou si později i vzal. Ovšem i jejich manželství už je v troskách a šušká se, že Pitt to znovu táhne se svou první ženou Jennifer, kterou měl vzít i se svými dětmi na společné prázdniny.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 22. 01. 2020 09:21

Bulvární plátky se plní spekulacemi o tom, že ti dva jsou zase spolu. Nahrává tomu i informace, podle níž měli Brad s Jennifer odjet na společné prázdniny i s hercovými šesti dětmi. „Byl to pro ně všechny velký okamžik, ale naštěstí to šlo opravdu, ale opravdu dobře,“ uvedl zasvěcený člověk pro American OK.

Děti byly nadšené

Podle tohoto zdroje jsou spolu Pitt a Aniston už od loňského února. „Mezi Bradem a Jen byla stále jiskra, ale museli spolu vyřešit mnoho nevyjasněných věcí. Měli k sobě však blíže, než si sami uvědomovali,“ uvedl člověk, který má ke slavnému páru blízko.

Šestapadesátiletý lamač ženských srdcí, který naposledy zazářil ve filmu Tenkrát v Hollywoodu, se měl Jennifer zeptat, jestli by se chtěla setkat i s jeho dětmi. Odpověď byla jasná - ano. „Děti o Jen v průběhu několika let slyšely už tolikrát a byly nadšené, že se s ní mohly setkat,“ uvedl informátor. „Jen byla očividně nervózní, ale děti ji vzaly dobře. Myslely si, že je milá a naprosto v pohodě,“ dodal.

Táta je s tebou šťastný

Jedenáctileté Vivienne se prý líbily šperky, které měla Aniston na sobě, zato Knox byl fascinován jejími sportovními znalostmi. „Táta je s tebou šťastný,“ měla Jennifer říct Bradova dcera Shiloh, která se už několik let necítí dobře ve své holčičím těle a pomalu se mění z dívky na chlapce. Taková dojemná slova prý dostala i Pitta, který poté uronil několik slz.

Tyto informace přicházejí na veřejnost v době, která je těžká pro Angelinu Jolie. Ta se totiž kvůli Bradovi začala v Los Angeles cítit nenáviděná a odmítnutá. Údajně je rozhodnutá, že z města odejde a veškerou svou pozornost zaměří na charitativní práci. Uvidíme, jak tento milostný trojúhelník nakonec dopadne…

NA PRVNÍ ROLE JENNIFER ANISTON I JEJÍ PROMĚNY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články