Slavní a jejich bezgenderová výchova: Čí děti si mohou vybrat, zda chtějí být chlapci, nebo děvčaty?

Pink s dcerou, která si může vybrat, jestli bude chlapeček nebo holčička
Zdroj: Profimedia
Angelina Jolie s dcerou Shiloh, která však chce být vychovávána jako John.Helena Houdová a její děti, které nechodí do školy a učí se z přírody a cestování.Helena jezdí se svými dětmi po světě. Adam Brody s dcerou.+ 9 fotek+ 10 fotek

Hlavně aby to bylo genderově vyrovnané - chrlí se na vás ze všech stran. Není divu, tento problém hýbe i Hollywoodem, kde se k němu některé celebrity postavily po svém a jejich děti si mohou vybrat, zda chtějí být chlapečky, nebo holčičkami.

Petra Járková
Petra Járková 18. 11. 2019 07:00

Pink

Zpěvačka Pink sama působí spíš jako muž a neskrývá, že se tak dlouhou dobu i cítila. Proto byla nadšená, když se její dcera Willow vyjádřila, že si jednou vezme za ženu africkou dívku.

Angelina a Brad

Známý je i případ dcery Angeliny Jolie a Brada Pitta, která rodiče už na základní škole požádala, že se necítí jako žena, aby ji oslovovali Johne.

Blake Lively

No a třešničkou na dortu jsou páry, které dávají na podporu genderové vyváženosti svým dětem jména naopak. Herečka Blake Lively je například matkou dcery, která se jmenuje James, a takový Mark Zuckerberg má doma August.

Adele

Zpěvačka Adele má syna Angela, kterého nedávno přivedla do Disneylandu oblečeného v kostýmu princezny Anny. A vůbec neřešila, že si někdo mohl myslet, že je blázen. On sám přece ví nejlíp, co má rád.

Adam Brody

Herec Adam Brody má holčičku Arlo. Jak sám říká, chce tak prolomit genderové tradice.

Helena Houdová

V Čechách je svou alternativní výchovou známá modelka Helena Houdová, která své „vlčí děti“ nechává tak nějak souznít se světem a přírodou.

NA DĚTI SLAVNÝCH SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články