Milostné polohy: 9 žen otevřeně o tom, co je rozpaluje a bez čeho by se obešly

Milostné polohy: 9 žen otevřeně o tom, co je rozpaluje a bez čeho by se obešly

Střídáte milostné polohy, aby v posteli nebyla nuda, nebo si vystačíte s jednou, která je sázkou na jistotu? Devět žen nám prozradilo, která praktika je jejich nejoblíbenější, a kterou naopak vyloženě nemají rády.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 20. 03. 2021 18:00

Výsledky mnohých studií došly ke stejnému závěru. Celosvětově nejoblíbenější je poloha misionářská, která vede s pohodlným náskokem před sexem zezadu a na koníčka. To ostatně potvrzuje i sexuolog Petr Weiss. A jak jste na tom vy? Co vás dokonale rozpálí a od čeho se raději držíte dál?

Eliška (22, studentka): Mám nového přítele, takže v sexu experimentujeme. Moje nejoblíbenější poloha je, když jsem na čtyřech zády k partnerovi. Je to sexy a vydržela bych to hodiny. Naopak nejméně zábavná je pro mě klasika. Tam nejsem schopna moc improvizovat.

Anežka (28, instruktorka jógy): Jelikož jsem v osmém měsíci těhotenství, tak preferuji polohu zboku. Zkoušeli jsme to i klasicky nebo že jsem já byla nahoře, ale překáží nám moje břicho a cítím se u toho jak slonice, takže tyhle polohy teď vynecháváme.

Lucie (42, prodavačka): S manželem se už nemilujeme tak často jako dříve. Jednou za měsíc nám to stačí, a tak většinou sáhneme po misionářské poloze. Je to jistota, kterou se nic nezkazí. Manžel se u toho na mě rád dívá a já se v podstatě nenamáhám. V životě jsem nezkusila milování zezadu. To je pro mě naprosto nepředstavitelné. Nejsem pes.

Jana (25, zdravotní sestra): Já mám ráda téměř všechny polohy, ale nejvíce mě vzrušuje, když ležím na břiše a partner si lehne na mě. Co mi naopak nic neříká, je to, když si sedne na postel a chce, abych si mu sedla na klín, zády k němu. Je to namáhavé, bolí mě z toho nohy, ale jemu se to prostě líbí. Obešla bych se bez toho.

Denisa (40, kosmetička): Nemám ráda, když musím být nahoře. Mám povislá prsa a povolené břicho. Nehledě na to, že už nejsem nejmladší a přijdu si u toho prostě trapně. Nejlepší je prostě klasika a nejlépe, když mám na sobě nějakou pěknou košilku.

Zdeňka (38, úřednice): Pro mě jednoznačně poloha tzv. na koníčka. Líbí se mi, že mám všechno pod kontrolou, mohu si určovat tempo a ještě má na mě manžel nejlepší výhled. Nesnáším polohu zezadu a je jedno, jestli jsem v posteli nebo opřená o stůl. Necítím se prostě při tom dobře.

Hanka (33, na mateřské dovolené): Jsem půl roku po porodu, takže mám trochu problém. Chuť na milování mám, ale musíme to dělat tak, že ležím na zádech a partner leží celý na mně. Koukáme si do očí nebo se líbáme, ale nechci, aby si prohlížel mé tělo. Všechny polohy, při kterých by mě partner viděl celou, teď zásadně odmítám.

Míša (21, studentka): Já jsem náruživější typ, takže v posteli dělám ráda zvrhlé věci. Čím divočejší, tím lepší. Ale i při klasické poloze dokážu vymyslet něco, čím to ozvláštnit. Partner je se mnou nadmíru spokojený. Nemám žádnou polohu, která by mi vadila.

Klára (36, advokátka): Manžel je strašně stydlivý, takže i když jsem ho několikrát prosila, aby se na mě vrhnul zezadu, tak nechtěl. Tohle je ale zrovna poloha, po které hrozně toužím. Vzhledem k tomu, že se milujeme jen klasicky, tak nemám žádnou neoblíbenou. Znám jenom tuhle.

A která poloha je ta vaše oblíbená? Jste spíše divočejší typ, který rád experimentuje, nebo preferujete klasiku? Napište nám na e-mail redakce@lifee.cz nebo do diskuze.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články