Eliška (19): Přítele vzrušuje jeho nevlastní teta. Minule to vážně přehnali a já nevím, co s tím

naštvaná žena
Zdroj: Freepik.com

Eliška je zamilovaná do svého přítele a má ráda i jeho rodinu. Jediný, koho nedokáže vystát, je partnerova nevlastní teta. Podle Elišky spolu ti dva flirtují a Adam je z ní hotový. To, co minule dělali, jí už přišlo těžce přes čáru.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 25. 02. 2021 18:00

Adama jsem poznala před pár měsíci a byla to láska na první pohled. Je o rok starší, zábavný a urostlý. Stále žije s mámou a ta si mě také zamilovala.

Tátova žena nechce, abychom u nich spali

Jeho táta bydlí v jiném městě a když za ním jedeme, musíme spát u Adamových prarodičů, kteří žijí poblíž. Tátova nová žena totiž Adama moc nemusí a vadí jí i ostatní členové jeho rodiny. Mně se nijak nepříčilo, že jsme museli přespávat u babičky. Problém je, že v domě bydlí ještě Adamův strejda s manželkou Karolínou (30).

Normálně s ním flirtovala

Když šli babička s dědou spát, pozvali nás k sobě na víno. Povídali jsme si, pak šel strejda spát a konverzace se stočila jinam. Přišlo mi zvláštní, jak se Karolína na Adama dívá a pohrává si s vlasy. Když se svlékla jen do tílka, pod kterým nic neměla, přítel na ní mohl oči nechat. Pak už se spolu bavili jen oni dva a já se vůbec nechytala. To bylo samé „Tetičko to a tetičko tamto“.

Před spaním jsem se ho ptala, jestli to trochu nepřeháněli, a Adam se samozřejmě urazil: „Však je to moje teta, proboha!“ A to byl konec diskuze. Nechtěla jsem si to u něj rozházet, tak jsem to přešla.

Za dva týdny zavelel, že opět vyrazíme k babičce. Přemýšlela jsem, že bych nejela, ale na druhou stranu jsem ho chtěla mít pod kontrolou.

Najednou odběhla a vrátila se v bikinách

Večer probíhal stejně jako ten minulý. Přesunuli jsme se ke strejdovi s tetou a zase začala zábava. Karolína se mohla smíchy potrhat, kdykoliv Adam něco řekl. Dávala mu ruku na stehno, nakláněla se, aby jí viděl do výstřihu, a Adam slintal a slintal.

Začínala jsem si zvykat, že spolu mají tak podivný vztah. Ovšem při poslední návštěvě se mi slušně zatmělo před očima. Když Kája líčila, jak začíná hubnout, aby byla v létě fit, Adam jí oponoval, že je to nesmysl, protože to nepotřebuje.

Ona najednou odběhla a pak se vrátila v bikinách. I když to snad ani nebyly bikiny, v životě jsem tak titěrné plavky neviděla. Zakrývaly jí jen bradavky a trochu předek. Jinak to byla samá šňůra.

Příteli se při pohledu na ni vyboulil rozkrok

Když se začala nakrucovat a hladit, že tohle má tlustý a tohle potřebuje zpevnit, Adamovi se vyboulily kalhoty v rozkroku. Karolína si toho samozřejmě všimla a chichotala se. Musela jsem odejít. Přítel za mnou přišel asi za deset minut a vyžadoval sex. Lhala jsem, že mě bolí hlava, bylo mi jasné, že ho vzrušila ona a ještě by si ji místo mě představoval.

Pořád na to myslím a snažím se plánovat víkendy tak, abychom nemuseli za Adamovým tátou. Přítelovo chování mi nepřijde normální, ale myslím si to evidentně jenom já.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články