Sabina (26): Přítelkyně mi přísahala lásku až za hrob. Pak mi provedla něco odporného

Sabina (26): Přítelkyně mi přísahala lásku až za hrob. Pak mi provedla něco odporného
Zdroj: Freepik

Sabina žila se svou přítelkyní skoro dva roky. Byly si velmi blízké a Sabinu by nikdy nenapadlo, že jí může její partnerka udělat něco tak nestoudného.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 25. 04. 2021 12:00

S Marií jsme se potkaly v kavárně. Připomínalo to scénku z nějakého romantického filmu. Objednávala jsem si kávu, když jsem si všimla slečny, která četla u nedalekého stolu moji oblíbenou knihu. Nikdy mi nechyběla kuráž, takže jsem neváhala a oslovila ji.

Našla jsem svou spřízněnou duši

Byla z toho láska na jako trám. Hned jsem věděla, že tohle je žena mého srdce. Byla vtipná, inteligentní a houževnatá. Během prvního setkání jsem šla na všechno pomalu, a když jsem se jí na konci zeptala, jestli by se mnou nechtěla jít na rande, se zatajeným dechem jsem čekala na odpověď. Když souhlasila, byla jsem štěstím bez sebe a začala plánovat dokonalé rande.

To se mi také povedlo. Druhá schůzka skončila naším prvním polibkem a já jsem si byla jistá, že jsem narazila na svoji spřízněnou duši. Trávily jsme hodiny povídáním a debatováním o různých tématech. Přišlo mi, jako bych se jí mohla svěřit s čímkoliv.

Řekla mi, že jsem její první přítelkyně

Po několika dalších schůzkách mi řekla, že jsem její první přítelkyně, takže by ráda na všechno šla pomalu. Já jsem jí samozřejmě vyhověla. Vztahů jsem za sebou měla již více, takže pro mě nebylo nic poprvé jako pro ni.

Šly jsme na to krůček po krůčku a náš vztah se vyvíjel dobrým směrem. Dokonce jsme se po roce chození rozhodly se k sobě nastěhovat. Přišlo mi, že jsme všechny překážky přestály bez úhony. Dokonce došlo i na seznámení s rodiči, které proběhlo více než dobře.

Nevěrou mi zlomila srdce

Proto mě naprosto vyvedlo z míry, co následovalo. „Víš, chtěla bych být k tobě upřímná, Sabinko. Mám tě opravdu moc ráda, ale chci ti říct, že jsem nedávno měla sex se svým bývalým přítelem. Přijde mi, že našemu vztahu něco chybí, na emocionální úrovni jsme jako jedna duše, ale přesto bych raději něco jiného,“ řekla mi Marie nedávno. Bylo mi hned jasné, že to znamená rozchod.

Nemohla jsem pochopit, jak mě mohla takhle zradit. Svěřila jsem se jí naprosto se vším. Myslela jsem si, že spolu budeme navždy, ale ona mi zlomila srdce, navíc mi ještě oznámila, že se vyspala s mužem. To bych od ní opravdu nečekala. Podle toho, s čím se mi svěřovala, jsem si myslela, že sexuální orientaci má dávno vyřešenou.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články