Olga (34): Kamarádky myslí jen na sebe. Z mojí narozeninové oslavy si udělaly rande ve čtyřech

Olga (34): Kamarádky myslí jen na sebe. Z mojí narozeninové oslavy si udělaly rande ve čtyřech
Zdroj: Freepik

Kamarádi by tady měli být vždy pro nás. Ale někdy se může stát, že se zachovají tak, že s nimi už nikdy nechceme mluvit. Své o tom ví i Olga, které kamarádky připravily na její narozeniny velmi nepříjemné překvapení.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 22. 04. 2021 13:00

Je to nedávno, co jsem oslavila své 34. narozeniny. Byla jsem moc vděčná, když jsem zjistila, že mi kamarádky připravily oslavu. Měla se konat u mě doma a moc jsem se na ni těšila. Jenže mě čekalo velké zklamání.

Kamarádky mi připravily oslavu narozenin

Kamarádky pro mě byly odjakživa úplně vším. Měla jsem těžké dětství a ony jediné mi dávaly chuť rvát se s osudem. Věděla jsem, že mě mají rády a respektují mě. Byl to naprostý opak toho, co jsem zažívala doma. Když mi rodiče nakonec umřeli, byly právě kamarádky mojí největší oporou. Velmi mi pomohly ve spoustě věcí. Dodaly mi stabilní zázemí a vlastně i finance, díky kterým jsem mohla vést normální život. Jsem jim moc vděčná.

I tak mě mile překvapilo, když přišly s nápadem uspořádat mi narozeninovou oslavu. Měla se konat u mě doma. Kamarádky mi přijely pomoct s přípravou večeře i celého bytu. Naivně jsem si myslela, že to oslavíme jen my tři. Jako to bylo skoro pokaždé. To jsem se ale spletla.

Přišla jsem si jako páté kolo u vozu

Když jsem uslyšela zvonek, byla jsem překvapená, kdo by to může být. „Já jsem Marek a tohle je Pavel,“ představili se mi ve dveřích dva neznámí muži a už se hrnuli dovnitř. Jedna z mých kamarádek mi řekla, že pozvala svého kolegu a jeho kamaráda na oslavu. „Přišlo mi, že Marek je fajn chlap. A nemrač se tak, přece je dobře, že to zase nebude jen babinec,“ reagovala na moje výtky, že je tady nechci.

Byla jsem vzteky bez sebe. Z mé narozeninové oslavy se stalo rande Pavla a Marka s mými dvěma kamarádkami. Bylo to pro mě peklo. Musela jsem celou večeři koukat na to, jak spolu flirtují, sbližují se a domlouvají si další schůzky. Takto jsem si svoje narozeniny rozhodně nepředstavovala. Vůbec nechápu, proč mi tohle udělaly.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články