5 znamení zvěrokruhu, která vůbec neumějí flirtovat

5 znamení zvěrokruhu, která vůbec neumějí flirtovat
Zdroj: Pixabay

Randění a především flirtování je svým způsobem umění, které rozhodně nebylo dopřáno každému. Zatímco některá znamení zvěrokruhu jsou skutečnými lamači srdcí, jiná se při flirtování velmi snaží, ale působí spíš legračním dojem.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 19. 04. 2021 16:00

Následujících pět znamení zvěrokruhu absolutně neumí flirtovat, ale podle hvězd mohou mít i tak nějaké osobní kouzlo. O koho se jedná?

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou skuteční kamarádi. A bohužel tomu tak je i při flirtování a randění. Při pokusu o flirt tak působí buď trochu neohrabaným, nebo spíše ironickým dojmem. To však nemá vliv na úspěch! Podle horoskopu se Býk díky své povaze zdá velmi okouzlující a zlomil již mnoho srdcí!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci umí skutečně žít a život si užívají. Ale pokud jde o randění a flirtování, už se najednou nezdají tak sebevědomí. Když se jim někdo opravdu líbí, chodí okolo horké kaše a tváří se jakoby nic místo toho, aby si vzali to, co opravdu chtějí, přesně tak, jak to obvykle dělají. Podle horoskopu tomuto znamení zvěrokruhu výše zmíněná nejistota přinese spíš plusové body, co se sympatie týče!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci se díky své povaze drží spíš zpátky. Proto je pro ně někdy tak těžké na rande flirtovat. Obzvlášť když se opravdu zamilují, mohou jim zkrátka někdy dojít slova. Pak vázne i zcela běžná konverzace. Rozhodně ale nemějte výčitky, že se červenáte! V devíti z deseti případů druhá osoba interpretuje toto chování správně a cítí se polichocena.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři si dávají pozor na randění a nová setkání. Flirtování je pro ně obtížné, i když je jim druhá osoba sympatická. Toto znamení očekává, že může být kdykoli zraněno, a proto je pro něj velmi těžké se uvolnit. Flirtování na dálku Štírovi naopak velmi vyhovuje. S potřebným odstupem mu to jde mnohem lépe a na okolí může působit někdy tak trochu záhadně.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby často sní o velké lásce. Podle horoskopu by ale toto introvertní znamení zvěrokruhu bylo raději loveno, než aby lovilo samo. Proto je pro Ryby velmi obtížné jen tak flirtovat. Ryby jsou často tak upjaté, že jim po chvilce dojde dech. Ale věřte, že původní záměr byl opravdu dobrý!

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články