Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která se už nemohou dočkat, až skočí do bazénu

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která se už nemohou dočkat, až skočí do bazénu
Zdroj: Freepik

Léto 2023 je konečně tady! Většinu z nás čekají dovolené, grilovačky, opalovačky a také koupání. Tady jsou tři znamení zvěrokruhu, která se už nemohou dočkat, až skočí do bazénu.

Jana Matušková
Jana Matušková 27. 06. 2023 05:08

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jako vodní znamení zvěrokruhu máte, milí Raci, k vodě nevídanou náklonnost. Proto se už nemůžete dočkat, až prázdniny 2023 propuknou naplno a bazén se stane vaším útočištěm. Je to pro vás zdroj útěchy a místo, kde se můžete spojit s vašimi nejniternějšími pocity. Zrozenci v Raku také patří mezi otužilé typy, a tak je nerozhodí ani to, když teploty na pár dnů poklesnou a teplota vody není zrovna nejpříjemnější.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Rovněž Štíři patří mezi vodní znamení zvěrokruhu, a tak je pro ně léto a voda tím největším potěšením. Zrozenci ve Štíru koupání milují, ale kromě bazénu zbožňují i přírodní koupaliště, zatopené lomy a samozřejmě moře. Ve vodě tráví čas nejen pro zábavu, ale také se pak cítí očištění od veškerých citových ran a stresů.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pro poslední z vodních znamení, Ryby, je bazén něco jako druhý domov. Ve vodě nechávají odplout starosti pryč, nacházejí tu duchovní útěchu a zároveň je to brána do jejich vnitřních sfér, kde mohou najít inspiraci, introspekci a hluboký pocit duchovního spojení. Lidé v Rybách jsou obecně také dobří plavci, takže bazén milují i mimo léto. Často je tak najdete brzy ráno v krytých bazénech, kam si chodí zaplavat před prací.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články