Znamení zvěrokruhu Ryby: 5 zajímavostí o těchto báječných lidech ve fotografiích

Znamení zvěrokruhu Ryby: 5 zajímavostí o těchto báječných lidech ve fotografiích
Zdroj: Freepik
TĚHOTENSTVÍ: Pro Ryby jde o něco nadpozemského, jsou totiž spirituálně naladěné. Narození dítěte považují za zázrak a jeho početí za vyústění životní lásky mezi dvěma lidmi.ÚKLID: Ryby jsou typické vodní znamení, což se odráží i na jejich vztahu k úklidu. Vše rády myjí, utírají a oplachují. Občas i věci, které by pod vodu přijít neměly. Není tedy divu, že po jejich "řádění" občas ukončí životnost nějaká ta elektronika.VÝCHOVA DĚTÍ: Rybí mamky se na svět umějí dívat očima dítěte. Opouštějí snadno rodičovskou roli a dokonale se sžijí se svou ratolestí. Společně objevují svět a radují se z maličkostÍ. Někdy mají problém vrátit se do reality a neunášet své děti jen na pohádkovém koberci do říše snů. Život totiž občas může přinést pěkně tvrdá přistání.VAŘENÍ A PEČENÍ: Ryby milují sladká jídla a pečení. Často je tedy přistihnete, jak vytahují z trouby nějakou voňavou pochoutku. Nikdy nic neváží, vše odměřují od oka a nutno podotknout, že jim to vždy vyjde.+ 1 fotka+ 2 fotky

Ryby patří k vodním znamením zvěrokruhu, kralují od 21. února do 20. března a jde o vážně báječné jedince. Vybrali jsme pět zajímavostí, které jste o nich (možná) nevěděli.

Jana Jánská
Jana Jánská 05. 05. 2023 05:27

Ryby jsou podle základní charakteristiky tohoto znamení zvěrokruhu klidné a duchovně zaměřené bytosti. Jsou soucitné, obětavé a téměř nikdy si nestěžují na nepohodlí. Také jejich zaměření na rodinu je až obdivuhodné.

Jak to ale mají s mateřstvím, módou či úklidem? Podívejte se do galerie!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články