Bouřkový úplněk ve znamení Kozoroha přichází: Tri šťastná znamení zvěrokruhu mohou čekat skvělou zprávu

Bouřkový úplněk ve znamení Kozoroha přichází: Tri šťastná znamení zvěrokruhu mohou čekat skvělou zprávu
Zdroj: Freepik

Bouřkový úplněk, který bude tentokráte ve znamení Kozoroha, nastává v pondělí 3. července 2023 přesně ve 13:38 hodin. Potěší především tato tři znamení zvěrokruhu!

Jana Jánská
Jana Jánská 01. 07. 2023 05:17

Přichází další úplněk v roce 2023, tentokráte je ve znamení zvěrokruhu Kozoroh. Říká se mu "bouřkový", protože počasí nám v tomto období přináší bouřek požehnaně. Podle velkého přehledu úplňků 2023 na webu eXtra.cz se ale můžeme setkat i s dalšími označeními (Jelení, Lososový, Hromový, Malinový či Senný úplněk).

A co úplněk v červenci 2023 přináší? Kozorozi jsou podle eXtra.cz známí realisté, kteří stojí nohama pevně na zemi. Stejně tak i vy budete mít sklony dívat se na věci realisticky a řešit nedořešené. Pokud uvažujete o větší investici, stejně jako Kozorozi proveďte důkladnou analýzu. A která tři znamení zvěrokruhu se nyní mohou těšit na bezvadné zprávy?

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zrozence v tomto zemském znamení zvěrokruhu čekají báječné rodinné chvilky. Milí Býci, nebeská tělesa naznačují harmonickou fázi vašeho rodinného života. Napětí a nedorozumění, které vás v poslední době mohlo trápit, konečně zmizí. Blíží se prostě skvostné období, které s sebou přinese klid a mír, díky čemuž u vás doma zavládne láska a jednota.

Přichází rovněž skvělá doba k tomu, abyste obnovili kontakt s těmi lidmi ze širší rodiny, se kterými jste doposud netrávili mnoho času. Zjistíte, že krev není voda. Dočkáte se tak vřelého přijetí, až vám bude líto, že jste s kontaktem tak dlouho váhali.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Na lidi v tomto vzdušném znamení zvěrokruhu čekají báječné dny plné lásky a milování. Venuše, vládnoucí planeta zrozenců ve znamení Vah, je příznivě nakloněna vašim romantickým snahám, takže přichází ideální doba pro bezpečné vyjádření vašich nejhlubších citů.

Jste-li nezadaní, možná potkáte někoho, kdo je stejně naladěný jako vy, což povede k navázání hlubokého pouta. Ti zrozenci ve znamení Vah, kteří jsou ve vztahu, mohou očekávají velký příval něhy. S vaším protějškem si budete mimořádně rozumět, což ještě více prohloubí vaše pouto.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Na toto vodní znamení zvěrokruhu čekají skvělé pracovní zprávy, přichází plodné a příznivé pracovní období. Díky pozitivnímu působení Jupitera se vaše dosavadní úsilí konečně dočká uznání. Práce, na které jste usilovně dřeli, by mohla dospět do sladkého konce a přinést vám ocenění od nadřízených i kolegů.

Pokud jste po kariérní stránce uvažovali o změně nebo novém začátku, přichází ideální doba k tomu, abyste se do toho pustili. Postavení planet naznačuje, že jakákoliv změna započatá v tomto období se z dlouhodobého hlediska pravděpodobně ukáže jako prospěšná. Pamatujte, že vaše intuice je vaší největší předností.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články