3 znamení zvěrokruhu, která v listopadu dostanou novou pracovní nabídku

3 znamení zvěrokruhu, která v listopadu dostanou novou pracovní nabídku
Zdroj: Freepik

Ještě před koncem roku získají někteří lukrativní pracovní nabídku, která je rozhodně nenechá chladnými. Podívejte se, kdo bude mít šanci zvážit významnou změnu ve svém životě, která zahojí jeho finanční nespokojenost. Budete to právě vy?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 10. 2022 06:00

Pokud od listopadu čekáte, že vám dopřeje práci, ve které se bude cítit dobře, a ještě vám přinese nějakou tu korunu navíc, zbystřete. Hvězdy přejí právě třem znamením zvěrokruhu, jež dostanou šanci posunout svůj život zase o kus dále. Která to jsou?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Už dlouho máte pocit, že vás v práci neoceňují tak, jak byste si představovali. I proto se očkem poohlížíte po něčem jiném, ačkoliv se vám do té změny zas až tolik nechce. Brzy vám ale někdo dá nabídku, která se zkrátka neodmítá. Chvíli budete váhat, ale partner nebo někdo blízký vás přesvědčí, abyste to přeci jen nezavrhovali v první minutě.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Štve vás otravný kolega, který vám stále do něčeho mluví, a u šéfa nemáte zastání? To vás popostrčí k tomu, abyste se porozhlédli někde jinde. Možná najdete svou vysněnou práci v úplně jiném oboru, než byste si kdy pomysleli. Nebojte se riskovat, hvězdy vám přejí a před nesnázemi vás budou chránit.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Touha po změně je u vás poháněna hlavně finanční nespokojeností. Za to, jak se nadřete, vás zase tolik neplatí. Zkuste se poptat známých, jestli někdo neví o takové práci, která se do veřejných nabídek běžně ani nedostane, protože se předává přes kontakty. Měli byste mít šťastnou ruku!

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články