3 znamení zvěrokruhu, která v říjnu budou mistry vizualizace svých přání

3 znamení zvěrokruhu, která v říjnu budou mistry vizualizace svých přání
Zdroj: Freepik

Kdo dosáhne v těchto dnech vysokého stupně vizualizace? Podívejte se, o kterých znamení zvěrokruhu je řeč. Jen plnou důvěrou a odvahou můžeme změnit to, co dlouhodobě nefunguje a tíží nás.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 19. 10. 2022 06:00

Podívejte se, kdo bude zase o krůček blíž svým snům. Momentálně kolem nás proudí energie Vesmíru, a je tak pouze na nás, co si z ní vezmeme. Zda začneme pořádně bojovat, nebo odejdeme s prázdnou. Kterých znamení zvěrokruhu se tohle týká?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

To, o čem sníte, se vám zákonitě podaří! Vesmír vám vrací ty nejlepší vibrace, které můžete momentálně získat. Věřte svému úsudku a nenechte se rozhodit. Dál si vizualizujte to, o čem sníte. Můžete si také vytvořit tabulku svých cílů a plánů, to vám teď opravdu pomůže!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tak dlouho jste snili o splnění svých přání, že skoro nevěříte, když to konečně přichází. Berte život tak, jak je vám nabízen, a nemůžete se splést. Nezapomínejte, že na co se soustředíte, to roste. Pokud budete sami sebe vidět jen jako chudáky bez možnosti růstu, dost pravděpodobně se to dřív či později stane realitou.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud se ještě stále nemůžete rozhodnout, nepoužívejte pro svou omluvu alibismus. Řeči, že čekáte na lepší příležitost, jsou jen zástěrka pro to, abyste teď nic nemuseli řešit. Věřte Vesmíru, dobře vás vede a v říjnu si konečně uvědomíte, jak moc energii z jiné dimenze potřebujete. Následujte své pohnutky.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články