3 znamení zvěrokruhu, která umí odpouštět i nemožné. Najdete se mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která umí odpouštět i nemožné. Najdete se mezi nimi?
Zdroj: Pexels

Odpuštění je božské, říká se. Tato tři znamení zvěrokruhu to ale přeci jen umí o trochu lépe než ostatní. Podívejte se, jestli jste mezi nimi!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 09. 2022 06:00

Odpustit zradu je nesmírně těžké, některá znamení zvěrokruhu to však zvládají na výbornou. Kdo se umí zdárně poprat s tím, že mu někdo ublížil, a klidně mu dá i čtvrtou šanci? Ne, že by byl hloupý, ale protože zkrátka miluje víc, než nenávidí.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři jdou často až za hranice svých možností. Odpustí i to, o čem by druzí ani neuvažovali, nenávidí ale změny. Ze zbytků důvěry si v hlavě často postaví kompletně novou realitu. Nebo zkrátka zapomenou a nemyslí na to, vytěsní to. Někdy je to ale dožene v tu nejméně vhodnou chvíli.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby umí odpouštět, pokud s nimi jednáte čestně. Zalže-li jim někdo, těžko se s tím smiřují a volí ignoraci. Ukončovat vztahy, stejně jako Vodnáři, tak docela neumí, svedou se ale šprajcnout natolik, že byste vedle nich nepřáli žít ani svému největšímu nepříteli. Pokud jednou zradíte Rybu, v životě na to nezapomene.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi jsou vstřícní a milující. Vždy se řídí tím, že si lidé zaslouží druhou šanci. Stejně tak umí dát klidně třetí, čtvrtou... Pokud jim na někom opravdu záleží, jsou schopni zvládnout nemožné. V rodině jsou to oni, kdo drží vše pohromadě a bojuje do posledního dechu. Bojí se ztrát.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články