3 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí změny a stěhování je pro ně noční můrou

3 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí změny a stěhování je pro ně noční můrou
Zdroj: Freepik

Podívejte se, se kterými znameními zvěrokruhu rozhodně nezažijete radostnou změnu bydlení nebo spontánní odjezd na dovolenou. Pro koho je změna noční můrou a raději setrvávají v důvěrně známém, byť často nevyhovujícím?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 04. 10. 2021 07:00

Tito lidé trpí nedůvěrou ke všemu neznámému. Neradi narušují své pořádky a vůbec nejvíc je deptá představa, že budou ve svém životě muset něco změnit z minuty na minutu. O kterých znameních zvěrokruhu je řeč?

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Patří mezi největší odpůrce změn. Špatně se přizpůsobují čemukoliv, co neznají. Mají sklony k zachovávání známého stavu, byť už jim nemusí vyhovovat. Setrvávají tak například v nefunkčním vztahu nebo nevhodném bydlení. Stěhování je pro ně jeden z největších strašáků. Neumějí vyhodit ani starý nábytek.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelce vytrhává stěhování z pohodlné reality všedních dnů. Nejraději se natáhnou u televize poté, co přijdou z práce. Představa, že jim harmonogram něčím narušíte, je děsí. Nesmíte toho od nich žádat moc najednou. Pokud chcete vedle sebe někoho spontánního, tady jste na špatné adrese. Z minuty na minutu se nepřestěhují, neodjedou na dovolenou ani nekoupí večeři.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorohům změny nevadí, ale jsou pro ně nepříjemné. Znamená to, že se jim nebrání, jen dopředu počítají s tím, jak se budou během nich cítit. Osoby v tomto znamení neumějí řešit problémy, nechávají je na ostatních. Pokud mají rušné období, jejich schopnost organizace naprosto kolabuje. Stejně jako Váhy setrvávají v tom, co znají.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články