3 znamení zvěrokruhu, která v říjnu nejspíš propadnou podzimní depresi

3 znamení zvěrokruhu, která v říjnu nejspíš propadnou podzimní depresi
Zdroj: Freepik

Koho tento podzim opět přepadnou deprese a kdo bude bojovat sám se sebou? Tato tři znamení zvěrokruhu čeká vskutku psychicky náročný konec roku.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 02. 10. 2021 07:00

S krátícími se dny přepadá mnohé lidi smutek a deprese. Podle hvězd jimi v říjnu budou trpět zejména následující znamení zvěrokruhu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby budou znovu přemýšlet nad nesmrtelností brouka a dopadne to špatně. Máte pocit, že všichni okolo vás se mají lépe a vám se zkrátka nic nedaří. Nezapomeňte, že i ve chvíli, kdy se čistí potrubí, odtéká pryč špinavá voda. Je tomu tak i v životě. Aby bylo lépe, nejdřív odchází to špatné. Pamatujte na to pokaždé, když vás přepadnou podzimní chmury.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci mají sklon k melancholii celý rok, nejen na podzim. Proto i letos pro vás bude říjen náročným měsícem, ve kterém budete hledat sami sebe. Nijak vám to neulehčí ani nedostatek lásky, kterým momentálně trpíte. Věnujte se sami sobě a také seberozvoji. Tak vám bude mnohem lépe.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jak je vám vlastní, nedáte najevo, že vás něco trápí. Uvnitř sebe však budete svádět velký boj. Je jen na vás, jestli budete jeho vítězem. V partnerském vztahu vsaďte na komunikaci a upřímnost. Mluvte o tom, co se vám nelíbí, ačkoliv vám to zpočátku může být velmi nepříjemné. Budete využívat také služeb léčitelů a věštců.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články