4 znamení zvěrokruhu, která jsou vynikajícími partnery a šťastná dokážou být jen ve vztahu

4 znamení zvěrokruhu, která jsou vynikajícími partnery a šťastná dokážou být jen ve vztahu
Zdroj: Freepik

Někteří lidé se mohou nejlépe rozvíjet, když žijí sami. Jiným se daří pouze v partnerských vztazích. Následující čtyři znamení zvěrokruhu patří do té druhé skupiny. Jsou skvělými partnery a život po boku milované osoby je nesmírně naplňuje.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 26. 08. 2021 15:00

Někteří lidé považují za úžasné procházet životem singl. Jsou pro to zkrátka zrození, užívají si naprostou svobodu a nezávislost. Jiní lidé se naopak cítí nejlépe v partnerském svazku a jsou spokojení jen tehdy, když mají po boku tu správnou osobu.

Následující znamení zvěrokruhu obvykle patří do druhé kategorie. Partnerství jim naprosto vyhovuje a zcela je naplňuje. Jsou proto vynikajícími partnery, protože vše, co do svého vztahu investují, přímo přispívá k jejich osobnímu štěstí.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi se často zdají nezávislí a silní. Mnozí z nich se ale v partnerství cítí naprosto spokojeně. Pro Kozoroha není většího komplimentu a většího úspěchu, než když se s ním někdo rozhodne sdílet život. A teprve když k tomu dojde, cítí se toto zemské znamení naprosto uvolněně.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby se dokážou mimořádně dobře přizpůsobit ostatním lidem a být tu pro ně. Schopnost vnést tuto sílu do partnerství je jako vyhrát zlatou olympijskou medaili v jejich srdeční disciplíně.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pro Raky je obtížné činit nezávislá rozhodnutí. Mají pak totiž problém vypořádat se s jejich důsledky. Partnerství jim obvykle poskytuje velkou podporu a pomáhá jim především zorientovat se v okolím světě. Intimita a důvěrnost, které jdou ruku v ruce se zdravým partnerským vztahem, mají obzvláště pozitivní vliv na vztah Raka k sobě samému.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Když jsou Štíři nezadaní, mají pocit, že se musejí před ostatními ukázat a bojovat, aby se prosadili. Když si najdou partnera, kterému důvěřují a který se jim otevírá, toto nutkání je opouští. Štíři v partnerství často nacházejí vnitřní klid.

Zdroj informací:

Brigitte.de

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články