4 znamení zvěrokruhu, která mají tendenci být neustále nervózní. Patříte mezi ně i vy?

4 znamení zvěrokruhu, která mají tendenci být neustále nervózní. Patříte mezi ně i vy?
Zdroj: Freepik

Tlak na výkon, omezené časové možnosti nebo emoční konflikty. Existuje mnoho důvodů, které mohou být příčinou zvýšené nervozity. Brát život s klidem je téměř umění, jehož mnozí dosáhnou až ve stáří.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 23. 08. 2021 15:00

Některá znamení zvěrokruhu mají tendenci být nervózní snáze, častěji a intenzivněji. A někdy k tomu stačí opravdová maličkost. Kdo patří k neklidným znamením, zjistíte v našem horoskopu.

Rak (22. 6. - 23. 7.)

Rakům by se jistě líbilo, kdyby je jen tak něco nerozhodilo. Bohužel v tomto ohledu mají smůlu. Pokud jde o sílu nervů, nejsou jim hvězdy příliš nakloněny. Raci jsou totiž velmi emotivní, intenzivně cítí své vlastní emoce a také jasně vnímají emoční stav ostatních. Rozhodně by jim pomohlo dělat si méně starostí s tím, co si o nich myslí ostatní.

Panna (24. 8. - 23. 9.)

Myšlenky Panny jsou stejně nevyzpytatelné jako její mnohostranný charakter a je obtížné je pochopit zejména pro racionálně smýšlející jedince. Bojí se všeho a o všechno. Touha plánovat a perfekcionismus Panen má také své stinné stránky. Přesně proto jsou věčně nervózní. Není divu, když se v noci často budí a celé hodiny přemýšlejí nad budoucností.

Ryby (19. 2. - 20. 3.)

Jejich introvertní povaha jim brání ve využívání nových příležitostí a možností. Je lepší si vše předem promyslet než riskovat, to je motto Ryb. Pokud si troufnou přistupovat k věcem spontánně, stres si částečně naplánují předem a tím je méně zaskočí. Mohou snadno znervóznět také proto, že nemají důvěru v sebe sama ani v ostatní.

Blíženci (21. 5. - 21. 6.)

O Blížencích je známo, že jsou nevyzpytatelní a nerozhodní. Jak se může člověk rozhodnout pro jednu cestu, když je tolik možností? Toto kreativní, sociální a dobrodružné znamení to nemá zrovna snadné.

Na rozdíl od Ryb se Blíženci rádi vydávají vstříc dobrodružstvím. Spontánní naivita a nestálost je snadno dostanou do situací, které někdy nelze považovat za bezpečné. Blíženci by měli občas sem tam plánovat, vyvarují se pak zbytečného stresu.

Zdroj informací:

Harpersbazaar.de

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články