Začíná období Panny: Hrozí nám nejistota ohledně dosavadní životní cesty i krize ve vztazích

Začíná období Panny: Hrozí nám nejistota ohledně dosavadní životní cesty i krize ve vztazích
Zdroj: Pixabay

V pondělí vstoupíme do období Panny. To s sebou nese mnohá úskalí, neboť toto znamení zvěrokruhu za svou arogancí často skrývá nejistotu a nespokojenost. Co to pro nás znamená?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 08. 2021 07:00

Pokud jste v minulých dnech pociťovali nejistotu nad svými dosavadními životními kroky, máme pro vás odpověď. Zvěrokruh totiž vstupuje do znamení Panny, což s sebou nese masku arogance, která skrývá bublající pochyby.

Jděte za svým snem, ale nespěchejte

Celou dobu jste se o něco snažili a nevychází to? Nemusí to být tak docela pravda. Především si zapomínáte užít cestu, která k úspěchu vede. Kdo se za ním honí, tomu věčně uniká.

Kráčejte jistě, klidně i pomalu. Nic vás netlačí, život máte před sebou. Pomýšlejte na sebe jako na strůjce svého osudu. Nikdy jste nebyli u moře? Změňte to. Rozčiluje vás práce a chcete podnikat? Zjistěte si k tomu potřebné kroky. Buďte sebejistí a připravení ke změně.

Hvězdy vám dávají k dispozici pečlivost a logické uvažování. Nezatracujte ho. Využijte svou pracovitost k tomu, abyste ukázali, co ve vás je. Nenechte se s přicházejícím podzimem strhnout k pochmurné náladě.

Dávejte pozor na mezilidské vztahy

Tak dlouho jste nechávali vše ladem, až se vám začaly rozpadat rodinné vztahy. Všimli jste si toho vůbec? Někdo z vašeho okolí touží po vaší blízkosti, té se mu však nedostává. Dbejte na to, aby mezilidské vztahy fungovaly. Je to jeden ze základních stavebních kamenů vaší psychické pohody. Pokud na to budete zapomínat, lehce pohřbíte i všechen úspěch kolem sebe.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články