Muži podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která nejsou manuálně zručná a kutila mezi nimi nenajdete

Muži podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která nejsou manuálně zručná a kutila mezi nimi nenajdete
Zdroj: Freepik

Toužíte po muži, který opraví každou věc, jež se vám doma rozbije? Vybírejte pečlivě. Jsou znamení, která se mezi kutily opravdu neřadí. Podívejte se, jestli ho náhodou nemáte doma!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 16. 08. 2021 07:00

Muž pouze v montérkách, který s nářadím opraví jakoukoliv rozbitou věc - sexuální představy nebo sen každé ženy lačné po vdavkách? Podívejte se, u kterých znamení zvěrokruhu takové zručnosti určitě nenajdete.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Když už se do něčeho pustí, poněkolikáté se mu to většinou povede. Problém je však v tom, jak přistupuje ke svým úkolům. Budete mu muset říct poprvé, podruhé i podesáté. V tom je ta potíž, Blíženci mají zkrátka na vše dost času. Domácí práce pro ně nebývají prioritou a raději vydělávají peníze v kanceláři. Budete z toho šílet, pak je obdivovat a pak zase proklínat. Ale to jsou zkrátka Blíženci.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi jsou silné osobnosti s potřebou být milovány. Doma je manuální práce však příliš nelákají. Raději dávají svou lásku najevo slovy a gesty, mezi ta ale opravený vodovodní kohoutek patřit nebude. Tato vlastnost je hluboce zakořeněna v původu znamení - Lev byl vládcem džungle a měl své věrné poddané, kteří za něj takovou práci dělali. Lev má stále pocit, že na vše raději zaplatí lidi.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Naučí se jen to, co je opravdu baví. Pokud si k něčemu vztah nenajdou, zkrátka je k tomu nedokopete. Očekávat, že vám Střelec připevní poličku na první dobrou je trochu naivní. Domácí práce jim nic neříkají a často mají pocit, že domácnost je jen ženina starost. Bývají tak vedeni od malička. Ve znamení Střelce se totiž často rodí ti muži, kteří jsou vymodlenými dětmi a je o ně i tak pečováno.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články