Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která nesnáší samotu a touží po společnosti

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která nesnáší samotu a touží po společnosti
Zdroj: Freepik

Astrologie o nás může prozradit mnohé: Naše základní nastavení, míru otevřenosti, vztah k životu! A také to, zda jsme spíše samotáři, nebo milujeme společnost tak jako tato tři znamení zvěrokruhu!

Jana Matušková
Jana Matušková 03. 05. 2023 05:21

Každé z dvanácti znamení zvěrokruhu je jiné. Někomu nedělá problém být sám, jiný zase miluje společnost a chce být neustále v centru dění. To je třeba případ těchto tří znamení zvěrokruhu!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Zrozenci v tomto znamení zvěrokruhu špatně snášejí samotu, proto musí mít neustále společnost. Není nutné, aby vyrazili hned mezi lidi, postačí jim podle horoskopu dobré nálady i dobrý společník. Proto je potěšíte, když jim budete dělat společnost a vyprávět jim o vašich zážitcích.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu potřebují pozornost a vědomí, že je lidé mají rádi a jsou žádoucí. Můžete si vystačit i se slovy, kdy Lva pochválíte za všechno, co dělá a zároveň u toho vypadá skvěle. Lev nepohrdne ani pozváním na kávu či oblíbený drink.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zrozenci v tomto znamení zvěrokruhu mají dobrodružnou povahu, takže by v případě špatné nálady měli okamžitě opustit město a jet načerpat síly do přírody. Střelec rád volí destinace, které jiní považují na nebezpečné, takže se nenechte zaskočit jeho výběrem. Nemáte-li tolik času, vytáhněte ho alespoň někam do víru dění.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články