Horoskop proti špatné náladě: Na Blížence funguje káva, na Býky koupel

Horoskop proti špatné náladě: Na Blížence funguje káva, na Býky koupel
Zdroj: Unsplash

Chcete vědět, čím uděláte radost jednotlivým znamením zvěrokruhu? Je to sklenice vína, kniha, výlet do přírody nebo něco úplně jiného? Naše tipy vám dodají potřebnou inspiraci!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 14. 03. 2020 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran je energické znamení, které potěší vzrušující zážitek. Můžete proto naplánovat adrenalinový sport nebo výlet na málo známé místo. Berany potěší také vášnivý sex v nejméně očekávanou chvíli. V nejkrizovějších situacích nalijte Beranovi sklenku alkoholu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci si rádi odpočinout, proto uvítají, když za ně uděláte nějakou domácí práci, aby měli chvilku volna. Libují si v dobrém jídle, takže vlastnoručně připravená večeře je to pravé. Na závěr Býka naložte do horké voňavé koupele.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci špatně snášejí samotu, proto je potěšíte, když jim budete dělat společnost a vyprávět jim o svých zážitcích. Vaše zážitky nemusí být vyloženě vtipné, stačí, když je podáte originálním způsobem. Blíženec nikdy neodmítne pozvání a kávu, rád je v centru dění.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci často myslí víc na druhé, než sami na sebe. Věnujte jednou největší pozornost osobnosti Raka, který si zaslouží masáž po náročném dni a pochvalu za všechno, co dneska vykonal. Večer mu nalijte skleničku dobrého vína.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi potřebují pozornost a vědomí, že jsou žádoucí. Můžete si vystačit i se slovy, kdy Lva pochválíte za všechno, co dělá a zároveň u toho vypadá skvěle. Lev nepohrdne ani pozváním na kávu a svým oblíbeným drinkem.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny nedokáží nic nedělat a rády něco organizují. Nechte je naplánovat výlet či dovolenou, přičemž bude Panna ve svém živlu. Panny rády plánují a zhodnocují, můžete jim proto pořídit deníček či originální zápisník.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy hledají rovnováhu a duševní harmonii. Když vidíte, že je Váha rozladěná, nabídněte jí, že můžete společně vyzkoušet dechové cvičení či meditaci, která se vám osvědčila. Váha nepohrdne ani masáží nebo nápojem z čerstvě vymačkaného ovoce.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírům spousta lidí vůbec nerozumí, proto bude moc rád, když se vám bude moci vypovídat a vy ho pochopíte. Štíři nejsou znamení, které by rádo zahálelo, proto můžete svoji konverzaci spojit s výletem do přírody. Nejvíce ocení procházku po horách.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec má dobrodružnou povahu, takže by v případě špatné nálady měl okamžitě opustit město a jet načerpat síly do přírody. Střelec rád volí destinace, které jiní považují na nebezpečné, takže se nenechte zaskočit jeho výběrem. Nemáte-li tolik času, vytáhněte ho alespoň někam do víru dění.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh potřebuje mít plán, kterého se může držet. Velice ho rozladí, když nedosahuje předem stanovených cílů. Zkuste mu proto pomoci s plánováním jeho povinností a snažte se jeho čas využívat efektivně. Kozorohům pomůže také zábal na unavené klouby.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář potřebuje intelektuální stimulaci a má rád nejrůznější druhy umění. Navrhněte mu, že se můžete vzájemně vyportétovat, nebo složit básničku, v níž vyzdvihnete klady toho druhého. Vodnáře potěšíte také knihou jejich oblíbeného autora.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si o pomoc nedokáží říct sami, proto za Rybou zajděte a nabídněte ji pomocnou ruku. Toto gesto bude pro Ryby znamenat hodně. Ryba potřebuje být v psychické pohodě, proto jí pomůže cvičení, které vede k duševní rovnováze.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články