Velký horoskop spánku a snů: Co se zdá jednotlivým znamením zvěrokruhu

Velký horoskop spánku a snů: Co se zdá jednotlivým znamením zvěrokruhu
Zdroj: Pixabay
Beranům se nejčastěji zdají sci-fi sny. Souvisí to s jejich povahou objevitelů.Býkům se zdá často o jídle či nakupování. Co na to říci, labužník se v něm prostě nezapře.Blíženci ve snech často řeší zapeklité životní situace, které vždy vyřeší jako mávnutím kouzelného proutku.Rakům se často zdají věštecké sny, které je tíží. Trpí taky na noční můry.+ 8 fotek+ 9 fotek

Spíte jako špalek, nebo dlouho do noci koukáte do stropu a nemůžete zabrat? Zdá se vám něco, nebo spíte spánkem bezesným? Přečtěte si v horoskopu, jak to mají se spánkem a sny jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 18. 01. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pro Berany je spánek vlastně zbytečností. Nepotřebují tolik spánku jako jiná znamení. Berani mívají živé sny, často ani nevědí, zda jde o sen nebo realitu. Nejvíce snů se jim zdá, když čelí vypjatým situacím, problémy vnikají až do jejich nitra. Podrobnosti o tom, jak to má se sny toto znamení zvěrokruhu, čtěte v galerii!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pohodář Býk spánek prostě zbožňuje. Před spaním potřebuje klid, jinak nemůže usnout nebo mívá noční můry. Často má problémy se vstáváním. Podrobnosti o tom, jak to má se sny toto znamení zvěrokruhu, čtěte v galerii!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Veselí Blíženci by dokázali proležet v posteli celý den, klidně si z ní udělají kancelář. Faktem je, že Blížencům trvá dost dlouho, než usnou. Podrobnosti o tom, jak to má se sny toto znamení zvěrokruhu, čtěte v galerii!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci mají problém s usínáním, když nejsou ve své posteli. Také jim nesvědčí myšlenky na problémy jejich blízkých. Jakmile ale usnou, přenesou se na místo vzdálené tisíc mil od domovaPodrobnosti o tom, jak to má se sny toto znamení zvěrokruhu, čtěte v galerii!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi nejraději usínají v objetí své lásky. Když už mají půlnoc, pohodlně se roztáhnou po celé posteli. Pak se jim zdají barvité sny.  Jen pozor, není to realita. Lvi by měli pamatovat na to, že sny je třeba správně vyložit. Podrobnosti o tom, jak to má se sny toto znamení zvěrokruhu, čtěte v galerii!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Znamení Panny si před spaním probírá celý svůj den. A pokud si neujasní, co bude dělat zítra, jen stěží usíná. Jakmile ale Panna usne, přenese se do světa fantazie. Podrobnosti o tom, jak to má se sny toto znamení zvěrokruhu, čtěte v galerii!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

S Váhami je to jako na houpačce. Buď skvěle spí, nebo celé noci zírají do stropu. Často věří tomu, že skutečně potkají lásku na místě, které bylo vylíčeno ve snu. Třeba tomu tak opravdu bude. Podrobnosti o tom, jak to má se sny toto znamení zvěrokruhu, čtěte v galerii!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři milují světla reflektorů a noční rej. I když nejsou pravými spáči, vloudí se do jejich myšlenek silné fantazie. Podrobnosti o tom, jak to má se sny toto znamení zvěrokruhu, čtěte v galerii!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou posedlí cestováním a dobrodružnými výpravami. Není divu, že se jejich náročné aktivity odrážejí i ve snech. Podrobnosti o tom, jak to má se sny toto znamení zvěrokruhu, čtěte v galerii!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh si snad plánuje i to, kdy usne. Pokud není dostatečně unavený, nepodaří se mu to. Ve snech Kozoroha figurují domácí zvířata, ale i rostliny a části lidského těla. Podrobnosti o tom, jak to má se sny toto znamení zvěrokruhu, čtěte v galerii!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Znamení Vodnáře si potrpí na dlouhý spánek. Je prostě největším spáčem zvěrokruhu. Dokáže strávit v posteli klidně dopoledne. Podrobnosti o tom, jak to má se sny toto znamení zvěrokruhu, čtěte v galerii!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby spánek milují. Nesnáší ale, když je v noci někdo utiskuje. Je zajímavé, že si často dokáží předpovědět výhru v loterii nebo zajistit vyhranou sázku. Podrobnosti o tom, jak to má se sny toto znamení zvěrokruhu, čtěte v galerii!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články