Viktorie (27): Když se mi ve snu zjeví žena v růžových šatech, někdo zemře. Nepomohla ani návštěva u vědmy

Viktorie (27): Když se mi ve snu zjeví žena v růžových šatech, někdo zemře. Nepomohla ani návštěva u vědmy
Zdroj: Unsplash

Viktorie bojuje s podivnou osobou, která přináší smrt. Pokaždé, když se jí ve snu zjeví žena v růžových šatech a udělá prstem kolečko ve vzduchu, zemře někdo z její rodiny. Viktorie neví, co s tím má dělat, nepomohly jí ani kartářky a vědmy.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 16. 10. 2022 19:00

Trvalo mi dlouho, než jsem pochopila, že žena v růžovém ohlašuje smrt. Už mi stihla vzít tři milované osoby. Potřebuji najít způsob, jak ji zastavit. Nebo alespoň přijít na to, jak s ní komunikovat.

Zdá se mi o ženě v růžových šatech

Když jsem ve svém snu spatřila tu ženu poprvé a dva dny později mi zemřela babička, nehledala jsem v tom spojitost. Babička byla ve věku, kdy se dal její odchod očekávat. Ta žena v růžových šatech jen stála a prstem udělala ve vzduchu kolečko. Zdá se mi hodně nesmyslů a tento jsem považovala za jeden z nich.

Téměř po roce mi znovu přišla do snu. Stála a opět udělala prstem to kolečko. Poté zmizela. O týden později zemřel děda. U něj už to byl trochu šok, protože až na to, že byl hluchý, mu v podstatě nic nebylo.

Začala jsem pátrat ve snářích, co by to mohlo znamenat. Nic konkrétního jsem ale nenašla. Ta žena v růžových šatech mi vzala i našeho psa Trampa. Najednou jsem měla jít strach spát. Už jsem pochopila, že pokaždé, když se mi ta žena zjeví, přijde smrt.

Záhadná žena mi vzala i tátu

Několik dalších let se mi nezjevila. A také nikdo další nezemřel. Znovu jsme se setkali na začátku tohoto roku. Jen s tím rozdílem, že neudělala to svoje kolečko. Stála a hýbala pusou. Bohužel jsem nerozuměla tomu, co se mi snažila říct. Měla jen zdvižený prst.

V únoru mi táta sděloval, že má rakovinu. Pořád ale byla šance, že s ní dokáže bojovat. Když se mi žena zjevila v květnu a udělala zase to své kolečko, věděla jsem, že táta umře. Místo paniky jsem se snažila využít každou minutu a být s tátou. Zemřel dva týdny od zjevení ženy. Je mi hrozně, protože s tím nedokážu nic udělat.

Byla jsem za vědmou

Oslovila jsem kartářku, vědmu a další osoby, které mají co dočinění s nadpřirozenem či magií. Nikdo mi neumí říct, jak s tou ženou pracovat. Jednou jsem si vyslechla, že je to jen výplod mé fantazie a lidé zkrátka umírají. Jenže ten blud mi oznamuje, že si pro někoho z mé rodiny přijde smrt.

Vzhledem k tomu, že mám už jen maminku a staršího bratra, předpokládám, že se s tou ženou setkám už jen dvakrát. Potřebuji tomu přijít na kloub. Až ji uvidím příště, bude totiž pozdě. Začínám mít potíže s usínáním, protože se bojím, že se ta žena zase objeví...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články