Lucka (26): Bydlení s kamarádkou se pro mě stalo noční můrou. Nebaví mě poslouchat její ložnicové hrátky

Lucka (26): Bydlení s kamarádkou se pro mě stalo noční můrou. Nebaví mě poslouchat její ložnicové hrátky
Zdroj: Freepik

Lucce se zalíbil nápad společného bydlení s kamarádkou Vandou. Nenapadlo ji, že se z toho stane noční můra. Vanda si totiž bez okolků vodí domů chlapy a hlasitě s nimi souloží. Na Lucčinu prosbu, aby nebyla tak sobecká, reagovala Vanda poměrně nečekaně.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 12. 2022 07:00

Když přišla kamarádka Vanda (25) s nápadem, abychom bydlely spolu, byla jsem pro. Znamenalo to jistou úsporu peněz a fakt, že budu mít po večerech s kým krafat. Už po třech měsících se ukázalo, jak špatné rozhodnutí to bylo. Vanda si domů tahá své amanty a já tak po nocích poslouchám, jak si užívají.

S kamarádkou jsme si našly byt

Po rozchodu s přítelem jsem si musela najít vlastní bydlení. Když jsem zjistila, že i za obyčejný malý byt vypláznu dvacet tisíc, protočily se mi panenky. Musela jsem se ve všech směrech výrazně uskromnit. Musím říct, že jsem zažila krušného půl roku. Někdy jsem měla sotva na rohlík. Takže když přišla kamarádka Vanda s tím, že i ona shání bydlení, bylo jasno.

„Co kdybychom bydlely spolu?" navrhla. Určitě to vyjde podstatně lépe, než když si budeme každá platit vlastní podnájem," dodala a mě se nápad zalíbil. Vandu znám z doby puberty. Ani chvíli jsem neváhala a nepřemítala, jestli je to dobrý nápad. Našly jsme si byt na místě, které vyhovovalo nám oběma.

Najednou jsem místo dvaceti tisíc platila deset. Byla to veliká úleva. Prvních několik měsíců jsem si to vážně užívala. Chodily jsme spolu po večerech na víno, nebo byly doma s turbany na hlavě a pouštěly si romantické filmy. Bylo nám spolu vážně dobře. Škoda, že to Vanda celé pokazila.

Kamarádka si vodí domů chlapy

Ona byla vždycky hodně na mužský. Nebylo tajemstvím, že je schopna táhnout to se dvěma naráz. I když jsme neměly nastavená žádná pravidla, myslela jsem si, že chlapy si do bytu vodit nebudeme. Poprvé to udělala na konci léta. Na koupáku se seznámila s jistým Kryštofem. Když se jednou vrátila pozdě v noci, věděla jsem, že není sama.

Z jejího pokoje se ozývaly zvuky, které bych raději neslyšela. Vrzání postele a Vandino hekání mě pronásledovalo půlku noci. Kdybych tehdy možná něco řekla, zarazila bych to včas. Jenže jsem nechtěla být ta, která jí něco zakazuje. Na příhodu jsem zapomněla a doufala, že to byl jen nějaký výstřelek.

Od září se to ale stalo pravidlem. Jde dokonce i o konkrétní dny. V pátek vyrazí do baru, kde někoho sbalí. Neznámého chlapa dotáhne k nám do bytu a pak nahlas souloží. To samé dělá i v sobotu. Za poslední dva měsíce se u nás vystřídala desítka chlapů. Někdy sice ráno potkám i známé tváře, ale ani tak mi není líp.

Nebaví mě poslouchat cizí soulož

Nedávno jsem se s ní o tom chtěla pobavit. „Holka, jsme mladé. Musíme si užívat," hlásala. „Taky ti někoho najdu," mrkla na mě. Prostě Vanda a její bohémská povaha. „Já nikoho nechci. Bude mi bohatě stačit, když sem ty chlapy přestaneš vodit," řekla jsem na rovinu, co mi vadí. „Platím tady stejnou částku nájmu jako ty, takže mi nebudeš říkat, co smím," řekla přísně. „Mě ale nebaví poslouchat, jak s nimi souložíš," pokračovala jsem.

„Tak si nandej špunty, nebo se příště klidně přidej. Měla by ses, holka, uvolnit a trochu žít," poradila mi. Od tohoto rozhovoru uplynul nějaký čas. Vanda se chová stejně sobecky. Občas jedu na víkend k rodičům, ale nemám v plánu jí uhýbat. Současně se ani nechci stěhovat, protože jinak je všechno celkem v pohodě. Jak jí ale mám vysvětlit, aby na mě brala ohledy?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články