Marcela (35): Když manžel nebyl doma, kamarádka mě začala líbat za krkem

Marcela (35): Když manžel nebyl doma, kamarádka mě začala líbat za krkem
Zdroj: Unsplash

I když se Marcela s Lindou neznají dlouho, staly se z nich opravdové kamarádky. Pořád spolu něco podnikají a mají k sobě blízko. A možná víc, než si Marcela myslela. Když se spolu koukaly na film, Linda po ní vyjela...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 13. 10. 2022 07:00

Když po mě během filmového večera sexuálně vyjela kamarádka Linda (33), dost mě to zaskočilo. Myslela jsem si, že je naše přátelství bez vedlejších úmyslů. Od toho dne nevím, jak se k ní mám vlastně chovat.

Nová kamarádka mi ve všem rozumí

S Lindou jsem se seznámila před třemi lety. S manželem se přistěhovali do naší vsi a z nás dvou se velmi rychle staly kamarádky. Bylo až zarážející, kolik toho máme společného a jak moc si rozumíme. Bylo vyloženě pohlazením na duši mít k sobě zase kamarádku, která mi ve všem rozumí. I když se známe jen krátce, jsme si velmi blízké.

Už během prvního roku našeho přátelství jsme si svěřily i soukromé věci. Já jsem jí například vyprávěla o smrti maminky a o tom, že můj bývalý přítel byl alkoholik. Linda se pootevřela v tom, jak ji v dětství zneužíval vlastní otec. Bylo úlevou povídat si o svých problémech.

Máme stejně staré děti, takže o to větší pouto se mezi námi utvořilo. Docházíme s prckama na hodiny plavání, jezdíme po herničkách. Když nám chlapi pohlídají děti, jedeme spolu cvičit, skočíme do kina nebo na nějaký zajímavý workshop. Dalo by se říct, že právě díky Lindě je procházka mateřskou dovolenou veselá a pestrá.

Během filmového večera po mě vyjela kamarádka

Čas od času si uděláme i filmový večer. To když jeden z chlapů nespí doma. Před dvěma měsíci to vyšlo na Lindu. Její Petr odjel na víkend na motorky. Většinou si pustíme nějaký horor, uděláme turbany, lakujeme si nehty a hrajeme si na americké holky. Jenže tento večer to bylo jiné.

Linda mi otevřela v lechtivém spodním prádle, neměla turban ale rozpuštěné vlasy a místo hororu zvolila romantickou komedii. „Co ta změna?" zajímalo mě. „Mám chuť na změnu," pronesla záhadně a mrkla na mě. Pohodlně jsme se uvelebily na rozloženou sedačku a pustily film. Když zhruba po hodině došlo na romantickou scénu, Linda se ke přisunula a chytla mně za ruku.

Nějak jsem to neřešila. To ale jen do chvíle, než se ke mně naklonila a začala mě líbat za krkem. Na tom místě jsem extrémně lechtivá, takže mě to rozesmálo. „Co blbneš?" odstrčila jsem ji. „Macíku..." vzdechla. A ve svém díle pokračovala. Odhrnula mi vlasy a začala mě líbat po šíji a určitě by pokračovala i dál.

Nevím, jak se k ní mám teď chovat

„Lindo, co to děláš?" pronesla jsem zmateně a posadila se o kousek dál. „Já myslela, že bychom mohly něco zkusit," řekla a znovu mě chtěla políbit. „To nepůjde. Já nechci," zavrtěla jsem hlavou a poposedla si. „Už jsi to někdy dělala se ženou?" zeptala se, jako kdyby mě neslyšela. „Ne a nemám to ani v plánu," odmítla jsem a rozhodla se odejít. „No tak, už dlouho po tobě toužím," pronesla toužebně.

A mě se udělalo zle. „Mám tě ráda, ale asi jinak, než bys chtěla. Odcházím," uťala jsem její pokusy a odešla. Ona zůstala sedět polonahá na pohovce. Domů jsem došla jako opařená. Pořád se snažím přijít na to, jestli to myslela vážně. Doopravdy si myslela, že bych se s ní vyspala? Mám doma manžela a dítě. Nechci nikoho podvádět.

Na celé situaci je ale úplně nejhorší to, že nevím, jak se k ní mám teď chovat. Už mi nepřijde tak fajn a skvělá kamarádka. Od té doby jsme se viděly jen na hodinách plavání, ale mnoho jsme si neřekly. Chtěla bych, aby to bylo jako dřív. Ale po tom, co to tehdy večer na mě takhle rozbalila, to půjde jen těžko.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články