Zlatka (27): Rok a půl jsem tajně spala s přítelem své kamarádky. Ta mi ale všechno nečekaně zkomplikovala

Zlatka (27): Rok a půl jsem tajně spala s přítelem své kamarádky. Ta mi ale všechno nečekaně zkomplikovala
Zdroj: Freepik

Zlatka už roky spí s přítelem své kamarádky Vandy. Vše by mohlo nerušeně fungovat dál, kdyby si také Vanda nenašla milence. Zlatka cítí, že jí teče do boty, a tak svoje hrátky se Šimonem musí ukončit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 03. 09. 2022 10:00

Nejsem hrdá na to, že spím s přítelem své dobré kamarádky Vandy (26), ale nemohu si pomoci. K Šimonovi mě to strašně táhne. Mezi námi nejde o nic jiného než o sex. Jenže teď, když vím, že Vanda svého přítele podvádí, mám sto chutí jí říct, co s ním tajně po večerech dělám.

Začala jsem spát s přítelem své kamarádky

Kamarádka Vanda má už čtyři roky přítele. Šimon je hrozně fajn týpek, který je ještě ke všemu velmi sexy. Já bych takového doma nechtěla, protože bych se v jednom kuse bála, že mi ho některá přebere. Tak s ním alespoň spím. Začalo to před rokem a půl. Byli jsme s partou stanovat a já omylem vlezla k Šimonovi. Tam jsme se poprvé pomilovali.

Od toho dne se čas od času sejdeme a užíváme si bouřlivého sexu. Šimon se mi přiznal, že Vandu sice miluje, ale v posteli je to nuda. Já jsem zase ta, která ráda experimentuje, tak jsme našli shodu. Sama mám déle než šest let přítele. Lukáš podle mého ani v nejmenším netuší, co dělám, když tvrdím, že jdu do posilovny.

Myslela jsem si, jak skvěle to všechno funguje. Vanda se Šimonem tvoří pár, já spím se Šimonem a Lukáš mi tleská za to, že cvičím. Možná by to tak vydrželo navěky, nebýt jedné věci. Vanda se mi totiž nedávno svěřila s něčím, co mě šokovalo a rozmetalo moje dobře rozehrané karty.

Kamarádka se mi přiznala, že má milence

Měly jsme spolu jít na skleničku a Vanda dorazila ve velmi dobrém rozmaru. Dětinsky se culila a já hned poznala, že je v tom chlap. ,,Kde jsi byla?“ sondovala jsem. Ona se na mě lišácky podívala a řekla: ,,Nesmíš to na mě říct. Mám milence,“ hihňala se. ,,Milence?“ zopakovala jsem nevěřícně.

,,Jmenuje se Mike, je to Američan a můžu ti říct, to je teda nářez,“ pochlubila se a ukázala prsty rozměr jeho přirození. ,,Nemáš strach, že to na tebe praskne?“ narážela jsem na Šimona. ,,Myslíš, jako že by na to Šimon přišel? Těžko,“ odsekla. ,,Ten je sice moc hezkej, ale v hlavě toho moc nemá,“ začala. ,,Navíc to, co předvádí v posteli, je výkon hodný panice,“ ohodnotila ho.

Já si v tu chvíli vybavila svoje sexuální čísla se Šimonem a nějak mi to nesedělo. Málem jsem jí to řekla, když mi zavčasu došlo, že nemůžu. Po zbytek odpoledne srovnávala svého milence se Šimonem a já vzteky málem okusovala stůl.

Musím to ukončit dřív, než to praskne

Došlo mi, že svoje hrátky se Šimonem budu muset utnout. Znám se. Vím, že v sobě Vandino tajemství moc dlouho neudržím. Pokud bych to Šimonovi řekla, může se stát, že nás z pomsty napráší Vandě. A to bych nerada. I když na sebe nejsem hrdá za to, že spím s jejím přítelem, nechci o Vendu přijít. Mám ji ráda.

Takže mě čeká poslední víkend se Šimonem, protože Vanda jede jakože na chalupu k babičce. Musím říct, že se to celé tak zamotalo, že už s tím nechci mít nic společného. Krýt Vandu před Šimonem, sebe před Vandou. To už je na mě silná káva. Není nad to být věrný. Pak se člověk nemusí v jednom kuse bát, co řekne.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články