Nuda v posteli je zabijákem lásky: Okořeňte milování novými triky s jazykem či erotickými hračkami

Nuda v posteli je zabijákem lásky: Okořeňte milování novými triky s jazykem či erotickými hračkami
Zdroj: Freepik

Je váš sexuální život vyčerpaný a nemáte představu, jak ho ozvláštnit? Přinášíme vám hned několik tipů, jak partnerovi zahrát na citlivou strunu a znovu v něm probudit touhu a vášeň. Co třeba pořídit si do ložnice modernější pomůcky? Nebo si trochu pohrát s jazykem? Mimo francouzské líbání jej můžete využít mnohem rafinovaněji.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 17. 08. 2022 14:00

Pravidlem číslo jedna by v každém vztahu mělo být staré dobré „mluvme spolu"! Ať už vám neklape cokoliv, od časového rozvrhu kroužků dětí, kapajícího kohoutku, nevyhovující matrace nebo špatného (žádného) sexu, mlčením se nic z toho samo nevyřeší.

Nestyďte se s partnerem komunikovat

Když už se dostanete k tomu, že si s partnerem uděláte hezký večer a je vám oběma příjemně, povídejte si otevřeně o svých touhách a nevyhýbejte se ani tématům, která by se jindy dala považovat za tabu. S kým jiným byste je chtěla odkrýt, než s člověkem, kterému nejvíc na světě důvěřujete?

Nejhorší, co se může stát, je, že vám partner řekne, že se mu nelíbí barevný odstín vašeho spodního prádla, preferoval by pro milování večer (případně ráno) nebo že byl v poslední době unavený z práce. Ať tak či tak, pro šťavnaté milování je nejlepší zachovat dobrou náladu - smějte se, mluvte spolu a užívejte si přítomnosti toho druhého, jako byste se viděli poprvé. Partnera také rozproudíte, když mu do ucha pošeptáte, čím konkrétním vás dokáže vzrušit a proč by se vás během sexu měl dotýkat právě na určitých místech.

Nažhavte ho ještě během pracovní doby

Dlouhý den v práci? Zkuste svého partnera neslušně motivovat na večerní volnočasové aktivity ve dvou. Fotkou v novém prádle určitě nic nezkazíte, peprná SMS zpráva je téměř povinností.

Pojďme ale prozkoumat další možnosti. Co zkusit poslat výzvu přímo na jeho pracovní email? Zvukovou zprávu přes aplikaci? Nebo rovnou video? Nikdy nevíte, zda telefon náhodou neotevře na extrémně nudném zasedání celé firmy, pochopitelně s tichým režimem. Domů se bude tentokrát skutečně těšit!

Vyzkoušejte nové triky s jazykem

Předehra je pro nezapomenutelné milování stěžejní, proto se po večeři přesuňte k činnostem, u kterých lze jazyk využít i k jiným aktivitám, než je mluvení. Nestraňte se francouzského líbání a s jazykem partnera se setkávejte častěji, než jen v rámci předehry.

Možná vás to inspiruje k objevování jiných míst, než jsou ústa. A nemusí jít pouze o genitálie, zabloudit můžete také níže, až směrem k análnímu otvoru nebo ještě hlouběji... Použít můžete také prsty zvlhčené slinami nebo lubrikačním gelem.

Oživení přinesou nové erotické hračky

Pokud už investujete do svého šatníku a koupíte si nové spodní prádlo, minout byste neměli obchody s erotickými hračkami. Vězte, že dnes už nabízejí mnohem zajímavější sortiment, než fádní a ošklivé vibrátory bez nápadu„Doporučila bych mraky pomůcek, ale každá osoba je naprosto unikátní a každého vzrušuje něco jiného. Co by si ale za mě měl každý vyzkoušet, je masážní hlavice. Má velkou dotykovou plochu a silné vibrace, proto je možné ji využívat samostatně k masturbaci, ale i v páru, třeba na masáže celého těla," prozradila v naší anketě testerka erotických pomůcek Veronika.

Nezáleží přitom, zda hlavici používá žena, či muž, protože k orgasmu přivede díky vibracím každého - stačí najít to správné místo. Navíc dokáže rozvibrovat nevibrační hračky a také na ni existuje velké množství nástavců. Asi nejvíc multifunkční hračka pro každého," míní testerka. Veroničina kolegyně Kamila zase přiznala, že nové hračky ozvláštnily její vztah s přítelem a také posunuly hranice jejich sexuální fantazie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články