Radek (34): Žena nemá chuť na intimnosti a stále se na něco vymlouvá. Netuším, co za tím vězí

žena, muž
Zdroj: Freepik.com

Radek se nám svěřil se svým trápením. Má skvělou manželku a dvě krásné děti. Jeho žena byla vždycky velmi sexuálně aktivní. Milování u nich bylo denním šálkem. Po dětech se věci ale trochu změnily a on teď trpí. Ona sex začala zcela sabotovat. Radek se nevzdává a stále se sexu dožaduje. Podaří se mu rozluštit, proč ho žena už tolik nechce?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 31. 10. 2020 16:30

S Lenkou jsme spolu skoro jedenáct let. První roky to byla právě ona, kdo stále vyžadoval intimnosti. Byla v tomto směru docela náročná. Vyžadovala sex klidně i vícekrát denně. Měl jsem co dělat, abych to zvládal. Netušil jsem, jak se to po letech změní.

Styděla se za své tělo

Dnes jsme čtyřčlenná rodina. Máme dva syny. Lukáš (3) a Dan (5). Před dvěma lety jsme si pořídili domeček na okraji Prahy. Já pracuji jako team leader v jedné inkasní společnosti a Lenka je spisovatelka. Máme se docela dobře i co se týče peněz. Přemýšlím, kdy nám začaly chladnout zdi v ložnici.

Když se narodil první syn a Lenka neměla hned náladu na milování, plně jsem to respektoval a tvářil se, že to chápu. Netrvalo dlouho a znovu byla velmi sexuálně aktivní. Kamarádi mě strašili, že jakmile se narodí děti, sex jde do kopru. U náš to tak nebylo. Pro mě jsou chvíle strávené v posteli s moji ženou velmi důležité.

Nepatrná změna nastala po druhém synovi. Ani půl roku po porodu nejevila známky toho, že by na to měla chuť. Různě jsem dorážel a zkoušel tu barikádu prolomit. Trvalo to rok, než se to podařilo. Zpětně mi řekla, že se styděla za svoje tělo. Pár kilo jí po dětech zůstalo, ale nic hrozného. Stále mě velmi přitahovala.

Stále na ni dorážím

Tajně jsem doufal, že to bude v posteli zase jako na začátku vztahu. Jenže jsem si musel pomalu zvykat na to, že se spolu milujeme maximálně jednou týdně. A to ještě musím pěkně dlouho dorážet, než nakonec řekne: ,,Tak jo.“ Mám pocit, že to dělá snad jen kvůli mně nebo že si to už tak neužívá.

Kluci jsou už docela velicí, ale i tak potřebují dost péče. Teď, když je opět částečný nouzový stav, je s nimi Lenka celé dny. Vymýšlí jim aktivity, jezdí po výletech do přírody. Věřím, že je to náročné, já totiž doma pracuji a rozdávám úkoly podřízeným. Proč to říkám? Lenka přijede s dětmi domů, jde hned vařit. Mladšího syna ukládá k odpolednímu spaní.

Nemá čas na sebe. Já to na ní vidím, že je v neustálém kolotoči. Když obstará domácnost a děti, musí sednout k počítači a psát recepty pro svoji knížku. Celé se to pak ale odráží v posteli. Teď jsme ve stavu, kdy se každý večer o něco snažím, ale odmítá mě. Tvrdí, že chce spát.

Nesmím na ni sahat

Pokud dobře počítám, nespali jsme spolu teď skoro čtyři měsíce. Já jako chlap jsem z toho velmi zoufalý. Stále to na ni každý večer zkouším, ale jediné, čeho se dočkám, jsou výmluvy. Jednou je to bolest hlavy, po druhé, že chce prostě spát, protože je unavená. Trpím, protože i když jí chci dát pusu třeba přes den, uhne hlavou.

Lenka mi  jako žena a milenka velmi chybí. Jakmile se jí dotknu, zasyčí na mě, co dělám. Když jsem se jí na rovinu zeptal, co se děje, řekla mi: ,,Neděje se nic. Jen některé věci prostě nebudou jako dřív.“  Nevím, jak dlouho bez sexu ještě vydržím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články