Libuše (41): Výklad z tarotu mi změnil život. Škoda, že se to nestalo o pár let dřív

žena, karty
Zdroj: Freepik.com

Libuše byla velmi nešťastná ve svém manželství. S manželem nedokázali najít na nic společnou řeč. Začal být zlý a hrubý. Její kamarádka jí poradila, aby zkusila navštívit kartářku. Nejdřív se tomuto nápadu bránila, ale když se to doma zhoršilo, změnila názor. Kartářka jí sdělila, že se do roka rozvede. Je dnes Libuše vdanou ženou, nebo ne?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 26. 10. 2020 15:00

Člověk si nerad přiznává, že žije životem, který ho nedělá šťastným. My jsme s manželem Petrem měli krizi, která trvala docela dlouho. Chtěla jsem vědět, jak to dopadne, tak jsem se rozhodla, že navštívím kartářku.  Byl to vlastně nápad mé kamarádky.

Manželská krize

Naše krize spočívala v tom, že jsme se hádali kvůli maličkostem. Ať už to bylo špatně zaparkované auto, studená večeře nebo chlupy v umyvadle. Dcera bydlela sama, takže nás neměl kdo rozsoudit. Cítila jsem, že si o tom, co doma prožívám, potřebuji s někým popovídat.

Holkám v práci jsem se svěřovat nechtěla, přece jen, nebyly to vyložené kamarádky.  Zatěžovat tím dceru mi nepřišlo fér vůči Petrovi. Vytáhla jsem svoji nejlepší kamarádku na skleničku, abych si ulevila. Je pravda, že jsem na ni poslední dobou neměla čas. Těšila jsem se, že na chvíli vypadnu mezi lidi.

S Eliškou se známe dlouhé roky, takže hned poznala, že se něco děje. ,,Tak co se děje, moje milá, povídej,“ vyzvala mě, abych spustila. Nebylo lehké začít, protože jsem sama nevěděla, kdy přišla u nás doma taková změna. Když mě vyslechla, řekla mi: ,,Víš co? Zkus navštívit kartářku, ať se dozvíš, co tě čeká. Mně to pomohlo.“

Výklad z karet

Zprvu jsem její radu zcela zavrhla. Zhruba po měsíci se to ale s Petrem zase zhoršilo. Byla jsem z něj nešťastná. Všechno jsem v jeho očích dělala špatně, byl zlý, křičel na mě bezdůvodně. Usínala jsem vždy s pláčem. Nevěděla jsem, kudy kam z takového manželství. Nakonec jsem se rozhodla, že zkusím kartářku navštívit.

Eliška mi dala kontakt na někoho, kdo byl v jejích očích osvědčený. Sama sobě jsem slíbila, že výklad z karet budu brát s rezervou. Když jsem ke kartářce přišla, cítila jsem se v jejím tajemném pokojíčku velmi dobře. Z ní jsem měla pocit, který ve mně vzbuzoval důvěru.

Vytáhla balíček tarotových karet a vysvětlila mi, jak výklad probíhá. Mě zajímala budoucnost, ke které mi řekla: ,,Výklad karet pro budoucnost není definitivní a neměnný, vy se pak můžete sama rozhodnout, zdali se tím budete řídit. V tarotu neexistuje absolutní pravda, ukáže se vám možná cesta.“

Rozvod se vyplnil

Pokládala jsem otázky ohledně svého vztahu s manželem. Všechno nasvědčovalo tomu, že mě manžel nemiluje a hledá lásku někde jinde. Sama byla překvapená, že při náhledu do budoucnosti je tam událost v podobě rozdělení nás dvou. Rozvodu! Vyděšeně jsem se zeptala: ,,Vy dokážete říct, kdy přesně se to stane?“

Kartářka vytáhla ještě jiný balíček karet, přesný název už si nevybavuji. Každopádně mi sdělila, že přibližně do roka se rozvedu. Bude se to tvářit jako neštěstí, opak ale bude pravdou. Začnu znovu žít a dokonce najdu novou lásku. Od výkladu z karet uběhl rok a já jsem rozvedená, ukázalo se, že manžel měl milenku. Já sice novou lásku nemám, ale skutečně jsem začala znovu žít. Jsem šťastná a to jsem žila v iluzi, že to bude jen po boku Petra.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články