Kamila (20): Plní se mi strašlivá předpověď kartářky. Bojím se každého nového dne

Kamila (20): Plní se mi strašlivá předpověď kartářky. Bojím se každého nového dne
Zdroj: Unsplash.com

Slečna Kamila se s námi podělila o velmi smutný příběh o tom, jak jí kartářka předpověděla veliké rodinné neštěstí. Myslela si, že se jedná pouze o velmi nevhodně vyložené karty a nevěnovala tomu pozornost. To, že by se věštba mohla vyplnit, ani v nejmenším nečekala. Přečtěte si, co vše musela Kamila prožít a možná ještě prožije.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 10. 08. 2020 15:00

Pocházím z rodiny, která nebyla příliš široká. Rodiče, babičky, dědečkové, teta se strýcem a moje sestra. Na jedné akci mi kartářka řekla, že rok 2015 bude zlomový a následující se budu loučit s těmi, které miluji.

Zvláštní výklad budoucnosti

Jednou mě kamarádka vzala mezi jakýsi spolek čarodějek. V duchu jsem se tomu smála, ale jsem pro každou srandu, tak jsem šla. Mezi nimi se našla jedna kartářka a kamarádka mě hecovala, ať si nechám vyložit karty. Když mi sdělila, že od příštího roku mi každý rok zemře někdo z rodiny, koho miluji, moc vhodné mi to nepřišlo. S takovými věcmi se přeci jen tak nežertuje.

Stávající rok bylo všechno v při starém. Rok 2015 začal tím, že babičce ze strany otce našli rakovinu, kterou bylo třeba ihned léčit. Bohužel, byla silně věřící a léčbu odmítla se slovy, že bůh si ji už žádá. Ten rok zemřela. Nikdy jsem necítila takový pocit bezmoci jako tehdy, to jsem ale ještě netušila, co vše přijde.

Rok na to dostal její manžel, můj děda, infarkt, který měl trvalé následky, přidala se Parkinsonova  choroba a rok po babičce odešel i on. Můj táta byl jedináček a potřeboval mě, jako nikdy. Spolu jsme největší smutek zvládli.

Strach je nyní se mnou každý den

Když začínal další rok, začínala jsem se docela bát a bohužel právem. Babička ze strany matky zemřela v polovině roku, údajně se jí sešlo více nemocí najednou a ona sama to vnitřně vzdala. Přestala jíst, pít a tím celý proces urychlila. Moje matka to nesla velmi těžce, takže jsem svoje síly musela rozdělit mezi oba rodiče. Děda byl velmi statečný a snažil se dál žít i když díra v srdci byla veliká.

Nepřála jsem si nic jiného, než to, aby už nikdo nezemřel. Bohužel, moje prosba vyslyšena nebyla. Další rok mi při dopravní nehodě zemřela matka. Srazilo mě to na dno. Nebyla jsem schopna se znovu nadechnout a žít.

Ona snad ta kartářka měla vážně pravdu? Nebo mi to přivolala, ptala jsem se sama sebe. Role s mým otcem se otočily, a teď mě na hladinu tahal on.

Na jaře dalšího roku jsme se dozvěděli nepříjemnou zprávu, otec matky má rakovinu v pokročilém stádiu a je otázka měsíců, než odejde. Zemřel na podzim.

Já nyní žiji ve strachu skoro každý den, co se stane. Mám už jen otce, sestru a teta se strýcem jsou poslední moje rodina. Bohužel, nedokážu normálně fungovat, jsem pohlcená obavami a neskutečnou úzkostí z toho, o co přinese další rok.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články