3 znamení zvěrokruhu v erotickém obchodě: Kdo se stydí, a kdo si to užívá?

3 znamení zvěrokruhu v erotickém obchodě: Kdo se stydí, a kdo si to užívá?
Zdroj: Freepik

Jste příznivci tichého milování pod peřinou, nebo si ho rádi okořeníte smyslnou hračkou z erotického obchodu? Víte, která znamení zvěrokruhu se v sexshopu budou stydět, a kdo naopak přímo rozrazí dveře?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 26. 05. 2021 07:00

V dnešním článku vám představíme lidi, kteří se nebojí erotických hraček. Návštěva sexshopu je pro první dvě znamení stejně samozřejmá, jako jít si do krámu pro rohlíky. Poslední znamení se naopak krapet stydí. Najdete se mezi následující trojicí?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Jsou otevřeni četným postelovým hrátkám a nenávidí stereotyp. Při nákupech v erotických obchodech se absolutně nestydí, naopak se smějí těm, kteří se schovávají za rohem.

Hrdě si nakráčí do skryté uličky, zeptají se na novinky a klidně si rozbalí to, co chtějí vidět na vlastní oči. Přeci nekoupí zajíce v pytli!

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Tak tihle jsou v erotických obchůdcích jako doma. Dost často odebírají do emailů všelijaké novinky a pokud vidí něco, co je zaujme, okamžitě kupují. Pokud je jejich partner ochotný s nimi takový obchod navštívit, jejich sexuální apetit stoupá.

Zejména muži ve znamení Raka milují ženy, které se umějí odvázat a říct si, jakou hračku by chtěly při milování vyzkoušet.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Nedostanete je do erotického obchodu ani párem volů! Nicméně použití rozličných hraček a vychytávek, kterými lze zpestřit večer, se vůbec nebrání. Ale nedej bože, aby šli takovou věc koupit!

Ani balíček by nepřevzali, pokud by z něj bylo jen na jedno procento evidentní, co se v něm skrývá. Nebaví se o ničem, jsou stydliví a přátelům své milostné aktivity nesvěřují.

Zdroje informací:

Womenshealthmag.com

Elle.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články