3 znamení zvěrokruhu, která už na začátku listopadu mají vánoční náladu

3 znamení zvěrokruhu, která už na začátku listopadu mají vánoční náladu
Zdroj: Freepik

Zdá se vám to brzy? Vždyť nedávno skončilo léto! Některá znamení zvěrokruhu mají ale už teď dokonalou vánoční náladu. U koho v šuplíku už dnes zaručeně najdete zabalené dárky pod stromeček?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 07. 11. 2022 06:00

Ačkoliv některé bychom mohli nazvat vánočním Grinchem, který se snaží celé tohle šílenství pouze "přežít ve zdraví", druzí už začátkem listopadu myslí výhradně na Vánoce. Podívejte se, u kterého znamení zvěrokruhu můžete už teď najít v šuplíku schovaný dárek právě pro vás! Jen si rozmyslete, jestli se chcete připravit o báječné překvapení.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři milují atmosféru Vánoc, ačkoliv dárky byste u nich teď hledali marně. Většinou je nakupují na poslední chvíli, protože neumí držet jazyk za zuby a těžko je potom skrývají. Výzdobu a nadšení pro každé světýlko, které se kolem nich objeví, můžete ale očekávat už teď. Někdy tím druhé pořádně rozčilují.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milují svou rodinu a Vánoce jsou pro ně jejím symbolem. Mají nádherně nazdobené domy, vyžívají se v detailech a dárky mají mnohdy nakoupené mnohem dříve, než začnou první podzimní mlhy. Pokud jste nedočkaví a chcete objevit nějaké to tajemství, u Raka v šuplíku ho stoprocentně najdete!

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Mezi Střelci najdete buď vánoční Grinche, nebo milovníky tohoto svátku, nic mezi tím. Dokážou se plně oddat kouzlu okamžiku a vždy touží potěšit své blízké něčím výjimečným. I proto už teď vymýšlejí, jaký dárek by byl pro členy rodiny nejlepší a jak jim dopřát co největší překvapení.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články